Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Nektek mi volt a legfajdalmasa...

Nektek mi volt a legfajdalmasabb a szulesben?

Figyelt kérdés

En meg elotte allok, de nem sok van hatra. Kivancsi lennek h akik szultek, melyik resz volt a legfajdalmasabb. Vajudas, tolofajas v gatvarras stb...

Tapasztalatokra lennek kivancsi!

39+4 h km

2013. aug. 11. 17:46
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
35%

Nekem semmi! :)

Szerencsés vagyok.

De ne aggódj mindjárt írják itt,hogy mi volt olyan borzasztó benne! :D

2013. aug. 11. 17:49
 2/27 anonim ***** válasza:
A vajúdás legvége. Amikor szive szerint minden fájásnál nyomna az ember. Vagy még ha lehetne is nyomni, nem lesz jobb tőle. Meg a varrás volt kellemeltlen, 1-2szúrást éreztem. Ja, és mikor a branült bekötötték, ugyanis az elég nehezen ment,és nem is sikerült elsőre.
2013. aug. 11. 17:50
 3/27 anonim ***** válasza:

Nekem a gátmetszés, pedig pici volt csak a vágás. Mindenért kárpótolt viszont a kislányom és az élmény, hogy megszültem őt.

Ne félj, nem mondom, hogy nem fog fájni, de célja lesz a fájdalmadnak. Nem is akármilyen. :)

2013. aug. 11. 18:06
 4/27 anonim ***** válasza:
Nekem a varrás, mert akkor már azt hittem, túl vagyok a megpróbáltatásokon. Nem tartott sokáig, de ez volt a legrosszabb.
2013. aug. 11. 18:09
 5/27 anonim ***** válasza:
A tolófájások, de bármikor újra végigcsinálnám. A gátmetszéstől és a varrástól féltem a legjobban. Azt hallottam, hogy nem adnak érzéstelenítőt, mert már úgysem érzi az ember. Nem tudom, hogy kaptam-e, de tényleg nem éreztem. Ilyenkor egész más tudatállapotban van az ember. Félek a tűtől és nem bírom a vért, de nem nagyon izgatott, hogy mit szúrnak a vénámba, és a méhlepényt is megnéztem a végén. Semmi félelemérzetem nincs a következő szüléssel kapcsolatban. Nekem nagyon pozitív élmény volt.
2013. aug. 11. 18:13
 6/27 anonim ***** válasza:

A vajúdás sem volt semmi, de a tolófájások... mikor már jött a kis feje, azt hittem szétrepedek végbéltől köldökig. A varrást meg sem éreztem, mondjuk csak két öltés volt szerencsére.

Könnyű szülést kívánok!

2013. aug. 11. 18:23
 7/27 anonim ***** válasza:
Nekem is mikor a feje jött kifelé, elég nagy babóca volt, kislány létére majdnem 4 kiló. Illetve a tolófájások is nehezek voltak nekem, nagyon nem tudtam mikor mennyi levegőt vegyek, a nyomásra mindig lekéstem a levegővételről így elég sokáig tartott, mire ki tudtam nyomni a babám. De végül sikerült! A varrás már nem érdekelt, a kitoláshoz képest semmi nem volt. A vajúdás sem volt nagyon fájdalmas számomra és szépen lassan lettek egyre erősebbek a fájásaim így annyira nem éreztem erősnek őket.
2013. aug. 11. 18:45
 8/27 anonim ***** válasza:

Végén az 1-2 perces fájások mikor 10 cm-re kitágultam és a feje már a szülőcsatornában volt. Na abba beleremegtem...

Akkor adták be az EDA-t mert már nem birtam a fájdalmat. Nekem nagyon fájt a vajúdás. Mindenki másképp éli meg a fájdalmat. A szobatársam már 10 cm-re volt kitágulva mikor beért a szülöszobára és mondták neki, h már csak nyomnia kell és meg is szült. A saját lábán jött be a kórterembe a szülőszobáról. Én meg csak pislogtam :)

2013. aug. 11. 18:54
 9/27 anonim ***** válasza:
Nekem hálaég rejtett vajúdásom volt, tulajdonképpen onnantól kezdtem el érezni az egészet, mikortól elfolyt a magzatvíz, viszont utána már tolófájások jöttek, amiket vissza is kellétt tartanom, mert még nem tűnt el teljesen a méhszáj... Na azok borzalmasan fájtak, 2 óra múlva viszont eltűnt a méhszáj, és nyomhattam, na onnantól megkönnyebbülés!! A gátmetszést még a varrást nem éreztem egyáltalán, igaz tele voltam nyomva lidakainnal odalennt. Utána semmi fájdalom nem volt már, nagyon energikus és boldog voltam :).
2013. aug. 11. 20:34
 10/27 anonim ***** válasza:

Nekem a vajúdás.

A gátmetszés csak egy hirtelen éles fájdalom volt.

Még az volt neked durva, ahogy a baba feszítette szét a hüvelyemet, amikor bújt ki. A varrás nem fájt. :)

2013. aug. 11. 23:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!