Hogyan lehet feldolgozni azt az égést, ha szülés közben, nyomáskor kiürül a végbél tartalma is? Akik voltak hasonlò helyzetben, mit gondolnak erről?
Figyelt kérdés
Sajna, az elõzõ szülésemkor ez megtörtént velem,ami nagyon megviselt lelkileg. Jelenleg mástól sem parázom, csak attól, hogy újra megnyílik a föld alattam.2013. aug. 9. 12:06
21/23 anonim válasza:
Én az elsőnél kaptam beöntést, de akkor is jött, sőt még bőven szülés után is a wc-n, pedig aznap nagyon nem lett volna tanácsos már nyomni. Másodikat olyan helyen szültem, ahol nincs beöntés, szülésznő ennyit mondott a kérdésemre: ha adna, akkor is jönne szülés közben, és ez senkit se érdekel, "mi itt gyereket szülünk, tejszínhab a cukrászdában van" :) Nem is érdekelt egyáltalán, hogy jön.
22/23 anonim válasza:
Kérj beöntést vagy kúpot szülés előtt. Én kértem, mégis kijött egy pici, de abszolút nem "égtem" miatta. Hidd el a szülésznők és az orvosok láttak már ilyet. Amikor rákérdeztem, hogy az jött-e ki belőlem, azt mondták, hogy nem, de azért láttam hogy letöröltek valamit :) Szerintem ne ez legyen a legnagyobb problémád :)
23/23 anonim válasza:
Nekem sem mondta ezt el senki előtte, így én is cikinek éreztem, pedig kaptam beöntést. A doki nyugtatott meg, hogy ezzel egy cseppet se törődjek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!