Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogyan lehet feldolgozni azt...

Hogyan lehet feldolgozni azt az égést, ha szülés közben, nyomáskor kiürül a végbél tartalma is? Akik voltak hasonlò helyzetben, mit gondolnak erről?

Figyelt kérdés
Sajna, az elõzõ szülésemkor ez megtörtént velem,ami nagyon megviselt lelkileg. Jelenleg mástól sem parázom, csak attól, hogy újra megnyílik a föld alattam.
2013. aug. 9. 12:06
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Most, hogy mondod, nekem is így volt. Vannak kórházak, ahol szülés előtt rutin a beöntést. Ha valahol ez nem így van, akkor tisztában vannak vele, hogy jöhet valami. Mikor megvizsgálnak hüvelyen keresztül, ha nagyon lent van a cucc, akkor azt úgymond át lehet érezni. Nálam úgy volt, hogy már érezték, netán látták, hogy jön és egy lepedővel vagy mittudomén valami ronggyal már várták és el is tüntették. Szóval maximális diszkrécióval történt az egész.
2013. aug. 9. 12:48
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Egészségügyis vagyok, és elmondhatom, hogy ez pont nem érdekes. Ennél kisebb problémával szülés közben sosem találkoztam. Ha ez volt a legrosszabb, ami veletek történt közben, akkor tökéletes szülésed volt. A beöntés minden kórházban kérhető, ha megnyugtat, kérd. De emiatt görcsölni, teljesen felesleges!
2013. aug. 9. 12:53
 13/23 A kérdező kommentje:
Nagyon aranyosak vagytok,azt hittem, ez kicsit ritkább ennél, de megnyugodtam. Az elsõ szülésemkor is jeleztem, hogy szeretnék beöntést, mivel hasmenésem volt többször is aznap,de azt mondták, hogy arra már nem lesz idõ. Sajnáltam, mert nem kellett volna szétugorniuk.:)
2013. aug. 9. 12:59
 14/23 anonim ***** válasza:

ma 12:43

Kérlek szépen, én se a pisit, se a nagy dolgot nem vettem észre.Amikor bepisiltem akkor a szülésznő mondta szülés után, amikor meg...azt meg a párom közölte, mert telibe látott mindent! :-) és még mindig szeret és kíván!!Hihetetlen! ;-)

2013. aug. 9. 13:12
 15/23 anonim ***** válasza:
51%
Tudod csak azon vagyok meglepödve, hogy erre senki nem készitett fel. Se anya se tapasztalt barátnö.
2013. aug. 9. 13:20
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Szülésznő vagyok és annyit fűznék hozzá ,hogy a személyzetet biztos nem zavarja ,megszoktuk a szüléssel együtt járhat ,ha az édesanya és a baba is jól vannak akkor együtt örülünk a családdal,senkit nem érdekel ,hogy történt e másegyéb !!!

A baj nem itt kezdődik .

2013. aug. 9. 13:25
 17/23 anonim ***** válasza:

Velem mindegyik szülésemnél megtörtént. De szerintem majdnem mindekivel megesik, így nem te leszel az első, akit így lát a szülésznő. (és gondolom ,ha már szült, vele is megesett ;)) ne aggódj ezen, mert csak megakasztja a szülési folyamatot, ha mondjuk emiatt nem nyomsz rendesen.

Tudsz beöntést kérni? Az megoldás lehet talán, ha sikerül kitisztítaniuk

2013. aug. 9. 13:26
 18/23 anonim ***** válasza:
Emiatt ne aggódj! :)
2013. aug. 9. 13:37
 19/23 anonim ***** válasza:

Az elsőnél én is lazán odacsináltam az ágyra egy kicsit,de senki nem csinált belőle ügyet,még én sem- ez van. Ha gond lett volna,akkor ezért is leordították volna a fejemet :-)

A második szülésnél megkérdezték,hogy volt e székletem azon a napon (reggel szültem),mondtam hogy volt- nem is volt baleset.

A harmadik szülésnél ön-tisztultam (enyhe hasmenés kísérte a vajúdás első óráját/4 órán belül született meg a gyerkőc),a kitolási szakban nem nyomtam ki mást a babán és a méhlepényen kívül :-)

A negyediknél (idén februárban) este szültem,a vajúdás kezdetén sokszor jártam a toalettre,ennek ellenére a szülőszobán sikerült a szülőágyra csinálnom. Csak az volt a gáz akkor,hogy a szülésznő karicsált velem (jaj,de kiabált,amit megértek,csak hát...),hogy ne nyomjak,mert a baba a székletben landol!!! de hát nem tudtam nem nyomni,a kicsi igyekezett kifelé! A sors különös fintora,hogy a 4. szülés ideje megegyezett az első szülés idejével(2 órán belül megvolt mind a kettő),ahogy a baba is nagyon hasonlított a legnagyobb gyerkőcre :-)

2013. aug. 9. 21:46
 20/23 anonim ***** válasza:

Ismerősöm kitett közösségi oldalra olyan képet, ami szülést követő pillanatban készült, és hát a babán voltak "barna dolgok". Ez a természet.

Nincs olyan orvos/szülésznő, aki ne látott volna ilyet.

2013. aug. 10. 09:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!