Győri kismamák, anyukák szüléstörténeteit, tapasztalatait szívesen olvasnám. Mire számíthatok?
Én nemrég szültem, ma 8 hetes a kisfiam, így egész aktuális a beszámolóm. Rettegtem a kórházi napoktól, az olvasott rémhírek miatt. Fogadott dokim volt, és pont ő volt az ügyeletes, így szerencsénk volt. Szülés dömping volt aznap, így hallottam többeket kínlódni, és megszülni mellettem, és azt is hallottam, ahogy a dokim bánt a többi nővel, ugyanolyan kedves volt, mint velem, tehát biztosan nem lesz hátrányod. A szülésznők egytől-egyig kedvesek, elég sokan voltak aznap a már említett dömping miatt :) így simán 3-4 szülésznő is sürgött forgott ott. Tisztelettel és nagy figyelemmel bántak velem, és persze én ugyanígy tettem, mindenért hálálkodtam, mindent megköszöntem, még a fájások közepette is! Végül császáros lettem, aznap én voltam az utolsó. A dokim megkérdezte, hogy bírom-e még, mert lenne sürgősebb eset, és tartsak ki. Ebből is látszik, hogy azért, mert én az ő kismamája voltam, nem sorolt előrébb, én zártam a sort :)
A császáros csapat egy nagyon jó kedélyű kis csapat volt, végig viccelődtek egymással, és velem is... "Anyuka ne vágjon már ilyen rémült arcot, még azt hiszem, rosszul van" "Tarts ki Anya, mindjárt vége!". Szóval megnyugtatott a környezet, mind amellett nagyon profin dolgoztak össze!
folyt köv
FENNAKADOK A TRÁGÁRSÁG SZŰRŐN,pedig esküszöm nincs benne csúnya szó!!! ... hát könyörgöm... nem tudom befejezni a beszámolóm, ezért elküldtem neked privátban, ok? :)
sok sikert, kitartást!
:-) Nagyon köszi, hogy leírtad nekem az élményeidet! Remélem én is hasonlóan jó tapasztalatokat fogok szerezni, bár rosszat eddig senki nem írt! Ez bíztató! :-)
Sok boldogságot Nektek!!! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!