Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Aki esetleg mostanság szült...

Aki esetleg mostanság szült Szőnyben megosztaná tapasztalatait?

Figyelt kérdés
Vajúdáskor melletted lehet az apa? Mennyire támogatják a természetes szülést? Mennyire felszerelt a kórház esetleges komplikáció esetén? A gyereket etetik esetleg tejpótlóval, vagy lehet kérni hogy ne adjanak neki semmit?
2011. nov. 29. 11:15
 1/7 anonim ***** válasza:

áprilisban szültem,apuka végig benn volt vajúdáskor,de végül császár lett,így a műtőbe már nem jöhetett be,de a kicsit rögtön megmutatták neki.Amúgy támogatják,és próbálják segíteni a természetes szülést.Komplikációt mire érted?Szerintem,ha a babával gond van,akkor irány Tatabánya,de erről szerencsére nincs saját tapasztalat így csak feltételezés(koraszülött osztály nincsen)

Ha magával a szüléssel,akkor mint írtam császár megoldható.

Vizet vagy cukros vizet kapnak a gyerekek,szerintem ezt nem lehet kérni,h mellőzzék,bár én nem is akartam...Szoptatást is támogatják,a kicsi pedig napközben veled lehet,csak éjszakára kell a csecsemős osztályon lennie.

2011. nov. 29. 12:23
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem mostanság, de gondolom nem változott a rendszer.

Apuka vajúdáskor és kitoláskor is ott volt, majd utána a 2 órás megfigyelési idő után is.

Term.szülés pártiak.

Komplikáción nem tudom mit értesz, sürgős esetben császároznak. Ha baj van a babával, viszik Tbányára, mert ott van PIC.

Cukros vizet kapnak a babák. Nekem nem indult meg a tejem, és az utolsó nap már tápszert adtak a babámnak, hogy azt a bizonyos vérvizsgálatot (PKU) meg tudják csinálni.

2011. nov. 29. 15:20
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én 2009ben szültem ott,apuka végig bent lehet szülésnél. Nekem semmi problémám nem volt a kórházzal,felszereltséggel,személyzettel! Ott szerettem volna szülni a második babámat is de Tatabányára kellett mennem,hát Szőny ezerszer jobb!
2011. nov. 29. 18:48
 4/7 anonim ***** válasza:
Jah még azt akartam írni,hogy már nem lehet ott szülni,csak ha úgy mész be hogy már vajúdsz! Vagy oda kapsz beutalót (de úgy tudom,hogy már nem adnak oda,nekem is Tatabányára adták)
2011. nov. 29. 18:50
 5/7 A kérdező kommentje:
Ma megyek a védőnőhöz és megkérdezem, hogy működik ez a dolog, de szándékomban áll, már csak vajúdáskor megjelenni, hogy még véletlenül se küldjenek el.
2011. nov. 30. 09:57
 6/7 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Nem tudjátok mi lesz az ottani dokikkal,hova mennek tovább?

2012. jan. 2. 20:25
 7/7 anonim ***** válasza:
az én dokim (Ördög doki) nyugdíjba megy az tutira tudom :( Hogy a többivel mi lesz fogalmam sincs,de el vagyok keseredve hogy idén már nem ott szülök :(
2012. márc. 8. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!