Aki esetleg mostanság szült Szőnyben megosztaná tapasztalatait?
áprilisban szültem,apuka végig benn volt vajúdáskor,de végül császár lett,így a műtőbe már nem jöhetett be,de a kicsit rögtön megmutatták neki.Amúgy támogatják,és próbálják segíteni a természetes szülést.Komplikációt mire érted?Szerintem,ha a babával gond van,akkor irány Tatabánya,de erről szerencsére nincs saját tapasztalat így csak feltételezés(koraszülött osztály nincsen)
Ha magával a szüléssel,akkor mint írtam császár megoldható.
Vizet vagy cukros vizet kapnak a gyerekek,szerintem ezt nem lehet kérni,h mellőzzék,bár én nem is akartam...Szoptatást is támogatják,a kicsi pedig napközben veled lehet,csak éjszakára kell a csecsemős osztályon lennie.
Nem mostanság, de gondolom nem változott a rendszer.
Apuka vajúdáskor és kitoláskor is ott volt, majd utána a 2 órás megfigyelési idő után is.
Term.szülés pártiak.
Komplikáción nem tudom mit értesz, sürgős esetben császároznak. Ha baj van a babával, viszik Tbányára, mert ott van PIC.
Cukros vizet kapnak a babák. Nekem nem indult meg a tejem, és az utolsó nap már tápszert adtak a babámnak, hogy azt a bizonyos vérvizsgálatot (PKU) meg tudják csinálni.
Sziasztok!
Nem tudjátok mi lesz az ottani dokikkal,hova mennek tovább?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!