Győri kismamák, anyukák szüléstörténeteit, tapasztalatait szívesen olvasnám. Mire számíthatok?
Szerintem nincs miért aggódnod. Általában teljesen normális mindenki, 1-2 kivételtől eltekintve. Én egy kevésbé kedves szülésznőt fogtam ki, de ő sem szólt be bunkón. Fogadott dokim volt.
Mi érdekelne pontosan?
Szia én tavaly szültem Győrben. Szinte minden tökéletes volt, bár nem volt fogadott dokim. Mivel hajnal fél5re értem be és csak 8:40re lett meg a babám közben volt egy váltás is. A szülésznők mindannyian aranyosak és kedvesek voltak. Sajnos már nem emlékszem a vezetéknevére valamilyen Szilvia volt aki velem foglakozott. Hajnalban pont az a doki volt akihez gondozásra is jártam úgyhogy ez teljesen megnyugtatott. Sajna neki menni kellett reggel, de akit helyette kaptam az is nagyon rendes és figyelmes volt, bár nagyon fiatal. Mivel új volt ezért ellenőrizte egy doki (dr Busznyák Csaba)hát róla nem maradt sok pozitív emlékem :-S Viszont ettől eltekintve mindenki végtelenül rendes és segítőkész volt :-) Ne izgulj minden rendben lesz, és ha kérdésed van írj nyugodtan :-)
Üdv egy 10 hónapos kislány anyukája :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!