Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Nagyteso latogatasat hogy...

Nagyteso latogatasat hogy oldhatok meg szules utan a korhazban?

Figyelt kérdés

Tel idejen szulok es ha nem lesz lezarva a szuleszet, gyermekagy reszleg, akkor a 14. eletevet betoltott szemelyek egeszen az agyig johetnek.

A nagyobb gyermekem 2,5 eves lesz, igy o termeszeteseb nem johet be a kortermekig, de abban a 4-5 napban szeretnek vele talalkozni, megha tudni is fogja, hogy anya hova megy el par napr. Szeretnem, ha a tesot is lathatna majd, persze csak paravan mogul.

Ami meg "problema" lehet, azaz, hogy bolcsis, igy a tel nagyobb kockazatot ejthet betegseg teren. Persze otthon is atadhatja, de vajon igy engedni fogjak a "talalkozot"?

2013. aug. 8. 13:31
 1/9 anonim ***** válasza:

Nem értem hol a probléma. Ahol én szültem (már 3x) ott eleve nem jöhet be látogató a kórterembe.

Ha találkozni akarok a rokonokkal, akkor ki kell menni hozzájuk, addig a babát a csecsemősökhöz lehet beadni, ha meg meg akarják nézni, akkor üvegen keresztül megtehetik.

Természetesen kimentem hozzájuk. Nálunk egyszer elég volt a látogatás a három nap alatt. Addig apával és nagyival voltak, remekül érezték magukat.

Szülés alatt meg amúgy is nagyival, mert apás szülés volt mindegyik.

2 és 3 év van a gyerekeim között.

2013. aug. 8. 13:41
 2/9 anonim ***** válasza:

Ha meg beteg lesz, akkor úgysem fogják bevinni a kórházba.

Ez lemaradt.

2013. aug. 8. 13:42
 3/9 anonim ***** válasza:

Hú, jó kérdés.Én szeptember végén szültem a kisfiamat, az apja behozta az akkor 3 és fél évesemet, mire a nővérke annyit mondott, h "gyorsan apuka, nem láttam semmit".Aranyos volt.Nyilván ha épp beteg te sem fogod bevitetni a pár napos picihez, de ha épp semmi baja, hát nővére is válogatja ki mennyire engedékeny.Sztem álunk sem engedték volna ha kérdezzük, férjem csak sunyiban bejött vele a kórterembe pár percre, h megnézze a tesót.De simán megoldható, h bemegy hozzád és a folyosón találkoztok, beszélgettek, a kicsit meg ugyanúgy mutatod meg neki, mint a többi rokonnak, ablak mögül:)

A találkozót pedig nem gátolják, nem is tehetik ha nem megy be a kórterembe hanem te mész ki a folyosóra hozzá és leültök beszélgetni.:)Én jövő héten szülök, hozzám is be fog jönni a 3 illetve a 6 és fél éves fiam, persze nem a terembe, de babanézőbe meg "anyukázni" mindenképp:)

2013. aug. 8. 13:43
 4/9 A kérdező kommentje:

Nalunk bejohetnek a korterembe a 14. eletevuket betolto szemelyek. Kiveve a csaszar utani elso napbab, mert akkor senki se latogathat.

Azert irtan ki a kerdest, mert kivancsi vagyok ki hogy oldotta ezt meg ikyen esetben?

A tarsago is egy korfolyoson van, de oda nem lehet kivinni az ujszulottet.

Ahol a megorzo van, oda mar 14 alatti nem lephet be, meg akkor sem, ha nem egy legterben van

2013. aug. 8. 13:45
 5/9 A kérdező kommentje:
*legterben van a csecsemokkek, hanem uvegfallal van elvalasztva.
2013. aug. 8. 13:46
 6/9 anonim ***** válasza:

Én a Péterfyben szültem, ott is a 14. év felettiek bejöhetnek a kórterembe, de a gyerekek csak a szülőszoba előtti folyosóig. A szobatársamnak volt 2 gyereke már, egyszerűen kisétált (és kitolta kiságyban a picit) a folyosóra, és így együtt lehetett az egész család.

Ha beteg a nagyobbik, akkor pedig különben sem hiszem hogy bevinné az apja a kórházba.

Szerintem ne aggódj, így meg tudod majd oldani.

2013. aug. 8. 13:47
 7/9 anonim ***** válasza:
6-os vagyok, most látom hogy nem viheted ki a picit. Akkor add be a csecsemősökhöz, és vidd oda az üvegfalhoz a nagyobbat megmutatni.
2013. aug. 8. 13:50
 8/9 anonim ***** válasza:

A két évesednek az a fontos, hogy veled találkozzon, nem az, hogy az újszülöttel. Ha már otthon lesztek, úgyis non stop együtt lesztek, nézheti még eleget.

Amúgy meg zavartak szoktak lenni ebben a kórház helyzetben, túl hosszú látogatásra nincs szükség általában.

2013. aug. 8. 13:56
 9/9 anonim ***** válasza:
Hát ez biztosan kórházfüggő lehet, mert itt nálunk beengedik a 2 év alattiakat is. Nekem is van egy 19 hónaposom, és nemsokára születik a hugi, el nem tudom képzelni, hogy ne jöhessen be apával. Különben is, hová tennénk addig?
2013. aug. 9. 02:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!