39/5 kismami vagyok. Napok (hetek) óta szorulásom van. Tegnap csöpögtettem egy kis guttalaxot, most úgy néz ki lesz valami. Szerintetek beindíthatja a szülést a hasgörcs?
Figyelt kérdés
Nagyon görcsölgetek. Így sem megy a hasam. Nem értem, hiszen hetek óta nem szedek sem vasat, sem kismama vitamint.Málnalevelet is abbahagytam. Már nagyon szeretnék szülni.2009. okt. 26. 09:06
1/10 anonim válasza:
Nekem is szorulással kezdődött a szülés, én kórházban voltam, ott Tisasent adtak. 2 napig kínlódtam, mire lett valami, másnap megszültem:)
2/10 anonim válasza:
Egyél sok rostosat! Friss narancslevet, joghurtot, akármit! Nálam amúgy hasmenéssel kezdődött a szülés :)Izgi volt.... :D:) Bocsi... :)
3/10 A kérdező kommentje:
:) Köszönöm. Pedig sokan azt mondják hogy szülés előtt elkapja a kismamát a hasmars. Hát nyilván ez is egyénileg változó.
2009. okt. 26. 09:22
5/10 anonim válasza:
Nekem is szorulásom volt...olyannyira, hogy amikor a kórházban adták a kúpot, attól sem volt semmi...hát ez van.
Könnyű szülést kívánok majd!
6/10 anonim válasza:
Nekem a Levolac szirup használt. Reggel és este is bevettem, és másnapra meg lett az eredménye. Reggel sima langyosvízbe vagy tejeskávéba tettem, ami önmagában is beindítja a bélműködést (csak nálam nem akarta, fel kellett "turbózni" egy kicsit). Egyél sok szőlőt, meg barackot, azok is segítenek.
7/10 anonim válasza:
Ja, és ha végképp nem megy a dolog, akkor gyerekglicerinkúp! Párszor nekem is már csak ez segített!! Utolsó voltam!
Sok "sikert"!!:)
8/10 A kérdező kommentje:
7csöpp guttalax tegnap este, és bocsi, de "kemény" a valóság.... Brühühűűű máskor ettől már kész voltam....
Próbáltam mindent. Levolac, szőlő, rostos dolgok, végső elkeseredésembe nyúltam a hashajtóhoz bár tudom nem igen ajánlott.
Na, majd ha kapom a beöntést.......... jajj de jóó lesz.
2009. okt. 26. 09:53
9/10 anonim válasza:
Állítólag lehet kapni gyógyszertárban otthoni beöntős szerkezetet. Szerencsére nem jutottunk idáig, de én is nagyon sokat szenvedtem. Az utolsómegoldás az lett volna. Igazából nem tudom milyen lehet, de érdemes megkérdezni, ha nagyon szenvedsz.
10/10 anonim válasza:
Nekem is a glicerines kúp vált be. Szülés előtt is azt használtam. Sok sikert a szüléshez és jó babázást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!