Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szegedi anyukák, akiknek...

Szegedi anyukák, akiknek nemrég jött a babájuk, ti kinél szültetek?

Figyelt kérdés
Milyen élményeitek vannak a szülészorvossal kapcsolatban? Fogadott volt vagy ügyeletes? Elégedettek voltatok vagy sem? Pozitív és negatív szülés élményekre vagyok kíváncsi a klinikán dolgozó személyzettel (név szerint, ha lehet)kapcsolatban. Nemsokára szülni fogok, és már előre parázok, hogy inek a karmai közé kerülök majd.
2009. okt. 25. 18:01
 1/3 anonim ***** válasza:
Sürgősségi császár volt fogadott orvosnál(Dr.Sikovanyecz), maximálisan elégedett voltam vele is és a posztoperatív osztályon dolgozó nővérekkel is, szóval nekem csak jó tapasztalataim vannak.
2009. okt. 25. 19:03
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia,

nekem nem volt fogadott orvosom...5 hónapja szültem. A szülésznő (sajna, a nevét nem tudom, molett, középkorú hölgy) irtó kedves volt és mindenben segített.

A dokikról nem nagyon tudok nyilatkozni, mert sokan jártak nálam, ki mikor ért rá éppen. Más vett fel, más írta fel az oxitocint, más repesztette a burkot...Azt tudom, hogy a kitolásnál Márton Virág volt bent, és ő is nagyon rendes, kedves és határozott volt.

Nekem abszolút pozitív emlékeim vannak a szülésről és a kórházi napokról. A gyerekágyas osztályra egyetlen tanácsom van: kérdezz!!! Maguktól nem nagyon mondanak semmit a nővérek...

2009. okt. 26. 09:40
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a hasznos infókat, így már kevésbé parázok... remélem azért még mások is elárulják a nagy "titkukat" Azt hittem, hogy sokkal többen fognak beszámolni a szülésükről.
2009. okt. 27. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!