Szüles utan mennyi idövel mulnak a következő dolgok?
a barna csik a hasamon es a barna foltok az arcomrol mikor tünnek el?
es a felszivodo varrat mennyi idö alatt szivodik fel mert nekem lassan 4 hete meg mindig log 2 belsö varratom gatmetszesnel.

6 hétig eleve nem ajánlott szexelni, pláne ha még benned vannak a varratok. Te jó ég, még eszedbe is jut? Úgyis menni kell 6 hetes kontrollra, majd a doki megmondja, szabad-e.
Vannak akik előbb szexelnek, mint 6 hét, de azoknak már se varrat, se vérzés, se semmi nincs. Bár én ilyen esetben is megvárnám, nem véletlen találták ki.
A barna csík jópár hónapig még látszódott rajtam.

Ez jó! "Te jó ég, még eszedbe is jut?" Már miért ne jutna eszébe, ha egészen eddig eszébe jutott,(a baba legalábbis erre utal :-D) és hiányzik is neki.Miért ne kívánhatná a párját épp úgy, mint a gyerek születése előtt?
A hat hét, egy általános irányelv, amit mindenkinek a saját állapotára érdemes "lefordítani", nem kőbe vésett törvény. A varrataidat mutasd meg az orvosodnak, pillanatok alatt megszabadít tőle.
A csíkok, foltok halványodnak majd nyugi, de azért nyomtalanul senkiről nem tűnik el a gyerekvárás időszaka...

2.vagyok. Persze, hogy eszébe jut, hiszen szexelni jó :)
Csak nem varratokkal együtt...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!