Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elköltözök a szüleimtől hamarosan és a párom azt mondta hogy idővel ő is biztosan odaköltözne hozzám. Sorrendbe tesszük a következő lépéseket? .24/N
Mit is akarsz tudni?
5 év járás után ideje az összeköltözésnek. Utána jöhet a többi, ha akarjátok.
Nos, mi összeköltöztünk. Júliusra várjuk a kislányunkat, és nem vagyunk házasok csak élettársak, de az már jóval a baba fogantatása előtt megtörtént.
Mi nem ragaszkodunk egy plusz papírhoz, amin házastársaknak nyilvánítanak minket. Bár egyén függő, hogy erről ki mit gondol. Lehet, hogy a későbbiekben (5 – 10) év múlva, ha lesz felesleges 1-2-3 milliónk, akkor összeházasodunk.
Természetesen van vagyoni szerződés köztünk, ahhoz spec. én ragaszkodtam.
Szerintem jó úton jártok :-)
De itt a mi történetünk:
2éve voltunk együtt mikor összeköltöztünk,rá 2ével volt az eljegyzés (2010.karácsonykor),esküvő jövőre nyáron,baba úgy 3év kb. :-) És nekünk így jó,ezek a tervek :-) és boldog vagyok a párommal,és izgatottan várom az eseményeket.-igaz nem szabad előre tervezni,tartja a mondás.
Nekünk így volt:
2 év járás, eljegyzés, 2 év múlva esküvő, összeköltözés, 3 év múlva baba. Szerintem jó volt így. 27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!