Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elköltözök a szüleimtől hamarosan és a párom azt mondta hogy idővel ő is biztosan odaköltözne hozzám. Sorrendbe tesszük a következő lépéseket? .24/N
A mesevilágban ez valahogy így is van ahogy írták. Összeköltözés, eljegyzés, házasság, gyerek... olyan 2 évente sacc/kb.
Nálunk: 2 hét után összeköltözés, rá 5 évre gyerek, rá 1 évre esküvő, rá 1 évre 2. gyerek... és jó volt így is.
Esküvőt sem akartunk, csak így egyszerűbb volt mindent intézni (így röviden).
8 éve vagyunk együtt, de 15 éve ismerjük amúgy egymást.
mi fél év után összeköltöztünk, azóta eltelt majdnem 3,5 év. nekem az volt az elképzelésem:
összeköltözés, lakás, házasság, gyerek, bár a 2-3. nem baj, ha fordítva lesz.
a reális sorrend:
összeköltözés, házasság, gyerek, lakás. sajnos az a baj, hogy nagyon nincs pénzünk házra, jó pár éven belül nem is lesz, de viszont 5-6 év után, miután a párom már túl lesz a 33-n, szerintem már ideje lesz a gyerekvállalásnak, mert ha lakásra várok, lehet, hogy sohasem lesz...
szerintem jól gondolkodtok.
Mi 2 éve együtt voltunk amikor én elköltöztem otthonról albérletbe,ő még 2 évig otthon lakott,ugy hogy heti 4-5 nap nálam volt,majd ideköltözött,eljegyzett,lassan össze kellene házasodni,az már 6 év,24 vagyok,gyerek majd 5 év múlva (én akkor 30,ő 32 lesz)
nagyjából ugyanaz mint a te elképzelésed
sztem igy jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!