Szülés közben mondani fogják végig, hogy éppen mikor hogyan vegyek levegőt? Belehet azt olyankor könnyen tartani, vagy csak nagyon nehezen? Ti, hogyan gyakoroltok?
Én olvasom a szüléssel kapcsolatos könyveket, s ezekben szó van a légzésről meg a lazításról is, de olyan hihetetlennek tűnik, hogy vajúdás közben ezt be tudom tartani. Még itthon sem tudok teljesen ellazulni!Hát akkor ha már fájásaim is vannak?!
Orron vagy szájon kell venni a levegőt?
Hát én nagyon készültem rá, hogy majd hogyan kell venni a levegőt, de annyira nem lettem ura a helyzetnek, hogy nem igazán úgy vettem. Próbált számolni a párom, elején még be tudtam tartani, de utána már örültem, hogy élek! De ki lehet bírni! Annyira elfeledteti veled a kicsi babád utána, hogy akár már most újra szülnék! Pedig mindez másfél hete történt, ráadásul váratlanul 36 hetes terhesen!
De tényleg csak annyit tudok írni, hogy ne félj tőle! Vajudás elején sokat nevettünk a párommal, csak az utolsó két és fél óra volt gáz! Na meg a varrás! Nekem az volt a legrosszabb!
Belégzés orron át történik, kifújás szájjon át!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!