2 és fél hete szültem császárral, talán a meleg miatt is, de kb.3 centi szakaszon szétnyílt a seb és gennyesedik, pedig kamillázom, jódozom és hintőporozom, valamint géz van a sebemnél. Mit csináljak vele anélkül, hogy orvoshoz vissza kellene menni?
Figyelt kérdés
2013. aug. 2. 08:20
11/17 anonim válasza:
Vissza kell menned az orvoshoz, ha elfertőzödik rosszabb lesz.
12/17 anonim válasza:
3 centi az nagyon sok.Nekem kb fél-1 cm nyílt meg és gennyesedett rendesen pár napig,de úgy gondoltam ez nem gáz így nem mentem dokihoz.Elég hamar helyrejött miuzán hagytam szellőzni.De ha nagyobb lett volna tuti orvoshoz megyek!
Voltál dokinál?Mit mondott?
13/17 anonim válasza:
szerintem ezt a sok mindent nem kellett volna ráraknod, én is 3 hete szültem császárral, nekem azt mondták csak tiszta vízzel mossam és jol szárítsam ki..
14/17 A kérdező kommentje:
Voltam orvosnál!Nátrium hidroxiddal mosta ki a sebet,2 naponta kell hozzá mennem,azt mondta,hogy nem baj,hogy tettem rá hintőport és,hogy kamillával mostam le a sebet,hiszen a kamilla gyulladás csökkentő!
KEDVES 10-ES VÁLASZOLÓ!
Nagyon köszönöm a kedves hozzászólásodat és a gratulációt!!!! :)Az orvos szerint egy hét és rendben leszek!
Szia!Évi
2013. aug. 3. 21:49
15/17 anonim válasza:
12-es vagyok
Örülök,hogy nem komoly :)
16/17 anonim válasza:
10es vagyok!
Az a lényeg, hogy rendben legyetek! Gyógyulj gyorsan! Vigyázz magatokra!
17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen Nektek!!!
2013. aug. 5. 13:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!