Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Meleg (nem forro ülöfürdöt...

Meleg (nem forro ülöfürdöt vehetek e?

Figyelt kérdés
gondoltam kisuvickolom az egész lakást este egy jo meleg ülöfürdö utána egy laza összebujás a 40 héten 1111 méhszájjal lehet e. (kérdésem a meleg ülöfürdöre vonatkozik ezekkel az értékekkel lehet e?
2013. febr. 11. 14:01
 1/2 anonim ***** válasza:

Persze hogy lehet.

A takarítással óvatosan, mert nekem irtó derékfájást csinált, másnap azon imádkoztam, hogy csak ne aznap induljon, mert mozdulni alig tudtam. Szertintem az nem éri meg.

A 41-et sem várják meg amúgy?

2013. febr. 11. 14:08
 2/2 anonim ***** válasza:

Én csak a konyhát pucoltam ki (pénteki nap),az esett jól! :-)

Másnap egy jó kis fűszeres kaja + egy kis takarítás, harmadnap (vasárnap) délután pedig egy egész üveg kóla,és egy kellemes meleg fürdő. Akkor már keménykedtem. Na este 11- hajnal 3-ig olyan rendszeres fájások lettek,hogy azt hittem,már idő van,wc-n is 3x voltam ... de kiderült,hogy csak jósló,viszont arra bőven elég volt,hogy a kicsi teljesen lemenjen... :-) Hétfőn este pedig meg is indult a kicsi Fiam,hogy kívülről is lásson,ne csak bentről :-) Még hétfőn este meg is lett, 39+5 hetesen.

Bár a 1111 méhszájértéknél kockázatos az ülőfürdő,a fertőzés veszélye miatt!

Mielőbbi könnyű szülést és egészséges kisbabát!!! :-)

Üdv: friss 4 gyerkőcös

2013. febr. 13. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!