27. hetes vagyok egyre jobban fáj a derekam és a lábam. Vehetek egy ülőfürdőt? Vagy mit tegyek?
Szia
Én az elejétől fogva fürdőzöm, nagyon megnyugtat, jó a derékfájásra és a babóm is imádja.
Persze ha nincs nyitva a méhszáj, mert akkor nem lehet a fertőzések miatt. De ha zárt méhszáj van, akkor hajrá! Olvass valamit, rakj a feled alá tartót v halgass zenét. Nagyon megnyugtató. Én ezt szoktam..:)
Csak arra figyelj h nem legyen túl meleg, forró a víz, az a bőrnek , ereknek rosszat tesu valamint a méhnek sem jó, a késői szakaszban meg szülésmegindító lehet.
Boldog babvárást
30 hetes kismama
Köszönöm a segítséget.Zárt a méhszáj.Csak sokan mondták hogy inkább zuhanyozzak ne fürödjek.Nagyon köszönöm mégegyszer a segítséget.Nem akarsz beszélgetni?
Boldog Baba várást
27 heteske
Én 26 hetes terhes vagyok,elejétöl nem mertem ülöfürdöt venni.
Nem tudom miért,de én még ha zàrt is vagyok,akkor se merem,mert félek hogy baj lesz.
Bàr màr legszivesebben én is ülöfürdöt vennék!
Probàld meg,de ne tul meleg vizben,és ugy hogy ne eyedül legyél otthon!
Amugy meg legjobb a fàjdalomra,ha àgyba fekszel!
Sok-sok pihenést igényel a tested ebben az idöszakban.
Szia
első vagyok
Ha gondolod írj nyugodtan:)
Mindíg jó megosztani az örömöt bánatot vagy ha kérdése van az embernek
Szia
Első vagyok,a másodiknak írom:
Nem tudom nekem a fájdalomra 1000 szer jobban hatott h elmerültem egy tele engedett finom fürdőben...
megnyugtatott ellazultam és a keményedésem is enyhült.( szinte 2 hete csak fexem....elég uncsi és kikészül a derekam is a fürdő viszont a derekamat is lazítja.
Szerintem Te is próbáld ki!!!
Hidd el szuper! Ne izgulj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!