Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Vácon fogok szülni a kórházban...

Vácon fogok szülni a kórházban, hogy működik mit kell vinni a babának?

Figyelt kérdés
2009. okt. 24. 17:08
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia!

Én áprilisban szültem Vácon. A szülés napján (éjszakára) nem hozták be a lánykámat, azt mondták hogy pihenjek. Ha szeretnéd végig veled lehet a babó (nappal, éjszaka). Fürcsire és ha látogatód van elviszik illetve beviheted a csecsemős szobába. A fürdetést a csecsemősök vézik, de megmutatják neked, ha kéred. (A húgom 2 éve szült, Ő meg is fürdethette akicsit..) A fiatal csecsemős nővérek nagyon aranyosak voltak,bármiben segítenek csak szólnod kell nekik:) az idősebbek kicsit "morgósabbak", legalábbis nálam így volt, de azért ki lehet velük jönni.

nekem még semmit nem kellett bevinnem( lehet, hogy azóta változott), popsitörlő, krém, pelus lesz a kórházi csomagban, Én azokat használtam.

A legfontosabb! már "csak" vizet adnak a babáknak, nem kapnak tápszert. ( van is sírás rívás a babáknál)igyál, egyél sokat, hogy hamar "beinduljon" a tejtermelés:)

Ennyi jut eszembe:)

Könnyű, szép szülést kívánok Nektek:):):):)

2009. okt. 24. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!