Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogy működik az, hogy más...

Hogy működik az, hogy más kórházban szülnék, mint a kirendeltben?

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem,hogy hogy is működik ez,hogy én másik kórházban szeretné szülni,mint a kirendelt,kórház,mert ugye a doki alapból oda küld UH-ra,ilyenkor kell abba a kórházba kérni ahol én szülni szeretnék? Vagy mikor itt az idő abba a bizonyos kórházba vitetem magam?
2011. márc. 18. 13:57
 1/6 anonim ***** válasza:
Abban a kórházban kéne orvost keresned, ahol szülni szeretnél. Mindenki megválaszthatja, hogy hol akar szülni.
2011. márc. 18. 14:28
 2/6 anonim ***** válasza:

A kiskönyvbe be kell íratni a kórházat, ha van fogadott orvosod, akkor az ő pecsétjével (nálam legalábbis így volt) és akkor oda visz a mentő, ha úgy alakul.

Ha nincs semmi a könyvedben, akkor a körzetileg illetékes kórházba kerülsz.

2011. márc. 18. 14:42
 3/6 anonim ***** válasza:
Én is így voltam, a másik kórházból választottam szülészorvost, így mindig oda jártam.
2011. márc. 18. 18:16
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Szülésznő is elég! Nem muszály orvos..! Én ugy szültem másik korházba hogy a sz.nőtől kértem pecsétet, ami csak akkor kell ha mentővel viteted be magad. Amugy tőlem a kórházba a kutya nem kérdezte hogy x faluból hogy kerültem ide...!
2011. márc. 19. 22:52
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen :)
2011. márc. 20. 09:50
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem sem volt fogadott dokim, csak szülésznőm abban a kórházban, ahol szülni szerettem volna. Végig a körzeti terhesgondozásra jártam, az utolsó hónapban 1x kellett megjelennem a választott kórház terhesambulanciáján. (Azt mondta a szülésznőm, azért, hogy lásson onnan valaki) De az biztos, hogy szülésnél érezhető volt, hogy a szülésznőm "tartotta a hátát", csak mert nekem nem volt orvosom. Az ügyeleteshez úgy ment kuncsorogni, hogy segítsen már.A végére be is jött a doki, hogy szüléskor rátegye az ujját a hasamra.
2011. márc. 20. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!