Flór Ferenc kórházban hogy működik a TAJ kártya igénylés illetve a születési anyakönyvi kivonat igénylés?
Október elején szülök. Előkészítettem minden igénylő papírt Tgyás, anyasági támogatás, családi pótlék, de ezekhet ugye mind kell ez a két irat.
Olvastam h minden kórházban más.
Aki Kistarcsán szült el tudná nekem mondani hogy ott mi a szokásos procedúra?
Előre is nagyon köszönöm!
Én is okt elején szülök :D
Hát csak hazahozós ruha kell pelus popsitörlő ezt a szülésfelkészítőn mondták uh viszonylag friss infó.
Én a biztonság kedvéért viszek popsikrémet de azt áll adnak.
Könnyű szülést!
Üdv,
Amit a babának kell vinni: popsitörlő, pelenka, és hazahozós ruha, büfipelus a feje alá is akár. De vihettek babaolajat babamasszázsnak, altatós cumit(az elején nem javaslom, nehogy szoptatási gondok legyenek, bár tény halkabbak a kicsik, ha van dudujuk) tényleg azt visztek nekik amit szeretnétek, de jobb ha a minimálist viszitek, málháscsacsinak nem kell lenni azért a 3-5napért. Otthon pedig úgyis teljesen máshogy lesztek.
Mindent adnak, hintőport, és popsikrémet, gézt, 3-5db pelenkát naponta. Jó tanács, mikor fürdeni viszed be a kicsit csak 1pelus legyen vele, mert elhasználják, és sajna nekünk sem ingyé van:(!
Tavaly nyáron, és most decemberben szülök ott.
Köszi a tanácsokat!
Könnyű szülést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!