Milyen esetben segítenek rá a kitolásnál könyökléssel?
Hát ezt bizony akkor és ott kellett volna... mert így csak találgatni lehet.
Nálam is indított szülés volt, a gyerek nyakára 2szeresen rátekeredett a köldökzsinór, és már nem volt magzatvizem. Emiatt maradt a "rásegítés", és a vákum. Így meg tudott születni rendesen, de már le voltam papírozva a császárra is, mert nagyon kétesélyes volt a dolog.
Nálad volt-e valami ilyesmi?
-köldökzsinórral gond
-magzatvíz probléma
- a 6 órában a vajúdásod is benne van?- esetleg ha nem a fáradtság ami még eszembe jutott...
pfff. Ez lett volna a következő tippem, hogy nézd meg a zárójelentést! De hogy nem is a valóságot írják rá... azért ez durva...
Remélem nem haragszol, de elárulod, hol szültél? Nehogy a mostani várandósságommal ott kössek ki....
Jó, jó, persze... az ember ott, akkor nem azzal van elfoglalva. Tudom jól. Nálunk a szülés után a Férjem videózta a kislányunkat, és azon hallatszik, ahogy elmondja a doki mit miért kellett... és bármennyire is hihetetlen, a Férjem feldúltan jött haza, hogy hogy megkínoztak engem, meg minden. Csak akkor értette meg a dolgokat, amikor a gátvarrásom közbe ezt mesélte a doki. Én meg persze már a felére sem emlékszem... csak azt tudtam, hogy maximálisan megbíztam a dokiban, és ez a mai napig így is maradt!
Ok nélkül még nem hallottam senkinél a rásegítést, vajon tényleg nálad mi indokolhatta...
Szia.
Nekem azért kellett a hasamba könyökölni,mert 24 órás vajúdás után már annyira sem volt erőm,hogy felemeljem a kezem!!Nem írtam egyedül nyomni,pedig én úgy éreztem,hogy tiszta erőből nyomok közben a doki meg mondta,hogy ez mi??Nem is nyomok és szedjem össze magam..meg közben leesett a kisfiam szívhangja,a doki azt hitte,hogy a nyakán van a zsinór és gyorsan ki kellett nyomnom,közben fájásgyengeség is fellépett,nem éreztem a fájásokat csak azt,hogy folyamatosan fáj és nem tudtam,hogy mikor kell nyomni..akkor a szülésznő oda állt mellém és ő irányított meg könyökölt bele a hasamba..kb 5 nyomásra meg lett a babám,de a könyökölés miatt repedt a méhszájam és azt is varrni kellett,meg atóniás vérzésem is volt,azon volt minden doki,hogy elállítsák a vérzést.
3 hónapos fiú anyukája
Nekem nem lilult be a hasam hála Istennek,de azért éreztem még jó pár napig ha megnyomtam..nekem is áldás volt a rásegítés akár csak az egyik válaszolónak..ha nem segítettek volna,nem is tudom,hogy megbírtam volna-e szülni egyedül?!A fájásgyengeségre kaptam oxit,akkor már éreztem,hogy mikor van fájás..hála Istennek nem a nyakán volt a kisfiamnak a köldökzsinór,csak a két lába közé volt szorulva.
Utolsó voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!