Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után feltétlenül...

Szülés után feltétlenül löttyedt, ráncos marad a has?

Figyelt kérdés
Létezik olyan, hogy valakinek a szülés előtti formára áll vissza a hasa? Főleg a bőrre gondolok.
2013. júl. 28. 21:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én nagyon vékony alkat vagyok, hízni pedig egyszerűen nem szoktam, pedig rám férne. Átlagban 45 kg vagyok, terhesen 60 voltam. Szülés után repültek le rólam a kilók, pedig még csak a kisujjamat sem mozdítottam ennek érdekében. A hasamon nem nyúlt meg a bőr, de viszont sokat erősítettem oda, így most szép feszes, szebb, mint szülés előtt. A mellel nem volt ilyen szerencsém, azt plasztikáztatni kellett.
2013. júl. 29. 07:59
 12/14 anonim ***** válasza:
Vékony alkat vagyok, az én hasamon semmi nem maradt. Se löttyedt bőr, se zsír. Pedig elférne azért egy kevéske.
2013. júl. 29. 09:52
 13/14 anonim ***** válasza:

Genetika kérdése, sokaknak ugyanolyan marad, másoknak csak egy kicsit csúnyul a bőr, és vannak persze olyanok is, ez a kisebbség, akiknek nagyon ráncos marad.

Ha keveset hízol terhesség alatt, és eleve nem vagy kövér, akkor jó eséllyel semmi nyoma nem marad. Minél fiatalabb korban szülsz, annál könnyebben regenerálódsz.

Én a negyediket szülöm a napokban, de eddig senki nem hitte el eddig, hogy egyáltalán gyerekem van.

2013. júl. 29. 13:33
 14/14 anonim ***** válasza:
Császároztak, de a hasam ugyanolyan szép mint a terhességem előtt volt. Egy deka felesleg sem maradt rajtam (sajnos) és a bőröm is nagyon szép maradt, nem is változott semmit, pedig óriási pocakom volt. Egy csíkom sem volt, semmi. Szerintem ez alkati kérdés.
2013. aug. 12. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!