Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mitől követkehet be az, hogy...

Mitől követkehet be az, hogy valaki belehal a szülésbe?

Figyelt kérdés

Regényírás szempontjából kérdezem!

Előre is köszönöm, minden normális válaszadónak megy a zöld kéz! :)

2013. júl. 28. 16:26
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Az egyik ismerősöm 2 héttel szülés után, annak szövődményeként, embóliába halt bele. Még rosszabb, hogy az apa külföldi volt, nem vállalta a gyereket, amint kiderült, hogy baba lesz, lelépett, visszament az otthonába és megházasodott. Gyakorlatilag 2 hetesen árva lett a kisfiú. :(
2013. júl. 28. 18:44
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Az orvosi hozzáállás az anyát védi. Ha életveszélyben lennél kivennék, még a baba élete árán is, mert elsődlegesen téged mentenek, és ha valódi az életveszély, akár téged meg sem kérdeznek, hogy beleegyezel -e. Amúgy 500g-os babák is életben maradnak már 1700grammal ilyen idősen kiveszik. Nem kérdés.
2013. júl. 28. 18:50
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Én ismertem egy nőt, aki belehalt az ötödik császárjába. A harmadiknál azt mondták neki az orvosok, hogy ne legyen több baba. Először úgy nézett ki minden rendben összevarrták, de egy-két órával később szétnyílt valamelyik belső varrat és vérezni kezdett. Nem volt elég vér a kórházban. A közelben volt egy tűzoltóság, a tűzoltók azonnal adtak vért, de meg kellett várni, amíg tesztelik AIDS-re, így kicsúsztak az időből.
2013. júl. 28. 19:11
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Az erőlködéstől szülés közben elpattanhat egy ütőér.
2013. júl. 28. 21:47
 15/21 anonim ***** válasza:
28%
Gratulálok, idióta. Remélem, te is átéled, amit én, amikor levált a méhlepény. Amikor nem tudod, miért nem mozog a baba, akit minden nap éreztél, és nem tudod, miért vérzel, és azt se, hogy felébredsz-e az altatásból, ha igen, élni fog-e a gyereked.
2013. júl. 28. 21:59
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Egy ismerősöm felesége úgy halt meg kishíján szülés közben, hogy az orvos tévedésből egy csigolyával feljebb szúrta az EDA-t. Ezzel a légzését is megbénította. A gyors beavatkozásnak köszönheti az életét.
2013. júl. 28. 22:02
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

15ös- melyik Idiótára gondoltál, itt mindenki normális válaszokat adott- a kérdező is normális kérdést tett fel.

Sajnálom amin át kellett esned.

2013. júl. 28. 22:09
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Kórházban a szobatársnak egyik babája már halott volt, akkor 3 hete és a másik érdekében vártak egészen a 35. hétig. Majdnem ráment az élő kisfiú is. Borzalmas volt.
2013. júl. 28. 22:28
 19/21 anonim ***** válasza:
66%

Sajnos 4 éve amikor a lányomat szültem, majd nem meghaltam, ha nem veszi észre a szülésznő, hogy baj van. Ugyanis az orvos ivott(részeg volt, de már kirúgták szerencsére) és nem vette észre, hogy mennyire vérzek, de még a varrásnál sem vette észre , hogy ez nem normális.

Kaptam plusz vért, meg injekciókat , és lassan úgy jöttem helyre.

2013. júl. 29. 07:58
 20/21 anonim ***** válasza:
84%
Gondolom a lepontozásra gondolt. Ne vedd a szívedre, itt van pár ember, aki ha csak meglátja a császár szót már lepontoz...
2013. júl. 29. 08:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!