Győrben szülők! Tőletek vettek le hüvelyváladékot? Csak nekem nem vettek le? 38 ht km
Figyelt kérdés
2013. júl. 26. 14:55
1/2 anonim válasza:
Bár én nem vagyok győri, hanem bp-i, de kellett volna levegyenek a Streptococcus B szűrés miatt, nekem e hét hétfőn levették. Még meg tudod csináltatni szülés előtt, úgyhogy ne késlekedj szerintem. Fontos lehet a baba miatt, mert ha neadjisten pozitív, akkor antibiotikumot kell kapj, a szülésed alatt.
36+2 hetes km
2/2 anonim válasza:
Sajnos orvosa válogatja, hogy ki veszi le és ki nem. Ha van fogadott dokid, nyugodtan kérd meg rá. Mondd, hogy van némi hüvelyi váladékozás, ami zavar, ragaszkodsz a leoltáshoz. Így hívják szakmai nyelven.
Nekem már a 34. héten megcsinálták, mert előzőleg ebben a terhességi hétben szültem, és jó, hogy megcsinálták, mert volt vagy háromféle bacim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!