Szombathelyi kórházba mit vigyek magammal a kórházba, ha szülök? Magamnak-babának.
36 hetes vagyok,de már össze szeretném készíteni a táskámat,mert ugye inkább előbb,mint utóbb..
a baba lehet saját ruciba?
Sziasztok!
Mi most kezdtük a 38. hétet, a második babánkat várjuk. Én a szülésre a következőket raktam be a táskába:
Iratok, leletek, kiskönyv (feljegyezve a párom személyi száma), házassági anyakönyvi kivonat, szülési terv (ha van)
Két nagy törölköző (egy, ami könnyen szárad), egy kis törölköző,
2 textilpelus (borogatáshoz - én ezt nem is használtam anno, de azért betettem most is - adnak is ha kell)
papucs (amiben zuhanyozni is lehet, vagy kettő db)
2 zokni, eldobható bugyi, és 2 normál bugyi
szőlőcukor, keksz, ásványvíz (szívószál-lehet, hogy kell, és akkor nagyon jól jön) (víz és ennivaló a párodnak is)
steril ruha és papucs a párodnak
intim törlő, fertőtlenítő kendő, kézfertőtlenítő gél, wc letakaró papír
2 hajgumi
papírzsepi
éééés dezodor (mindkettőtöknek - nekem ez volt a mániám, 10 percenként kérdeztem páromat, hogy nála van e, ha kellene...én erre nem is emlékszem, de több tanú van rá :) )
Szerintem az iratok, kiskönyv fontos, minden más olyan, amit lehet pótolni, vagy adnak ott, vagy ami nélkül el lehet lenni. Persze kényelmesebb, ha minden kézre áll, engem nagyon megnyugtat, legfeljebb nem kerül elő a táskából.
Jó pakolászást, babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!