Más is tapasztalt ilyen rosszullétet?
Figyelt kérdés
Egy hete szültem császárral, előtte sokáig vajúdtam. A szülés után két nappal arra ébredtem ,hogy remegek, émelygek, ájulás kerülgetett. A vérnyomásom felszaladt 160-ra, amire akkor kaptam gyógyszert. Napközben sokszor jött rám verejtékezés, azóta is étvágytalan vagyok. A remegés éjjelente felébreszt, de már vissza tudok tőle aludni. Még a kórházban elküldtek kardiológushoz, mert ott nem akart lemenni a vérnyomásom. Ő mindent rendben talált, addigra a vérnyomásom is lement 120-ra. Itthon szintén jó eredményeket mérek, de a rosszullétek sokszor előjönnek. Mi lehet ez? A háziorvosom szerint a vérnyomásomra kell szednem gyógyszert, mert ő is 150-et mért. Hiába mondtam neki, hogy otthon mindig jó. Volt már valaki hasonló helyzetben? Kérem ,írjon!2013. júl. 26. 11:36
1/5 Milagros válasza:
Szia:) Szerintem ez lelki, biztos sokat szenvedtel, es nagyon meg viselt lelkileg, engem is , en szultem is csaszaroztak is,, ket napig vajudtam. Volt h a korhazba felebredtem ejszaka es azt hittem szivinfartusom lesz, ugyan ezek mint neked. Elfog mulni, kell egy kis ido neked, ami biztosan segit ha sokat van a kezedbe a kis babad! Nagyon sajnalom, hogy te sem vagy az, aki szinte kipotyantja a babajat :( Jobbulast! Es gratulalok a babadhoz! Sok egeszseget kivanok nektek!
2/5 anonim válasza:
Szia! Bár én még nem szültem, de biztos, hogy lelkileg megviselt a dolog, és ez is közrejátszik.
A lelki tényezőkön túl én azt javaslom, hogy a háziorvostól kérj beutalót teljes vérképre, mert az is lehet, hogy vashiányod van.
Jobbulást kívánok, és sok boldogságot a kicsidhez!
36+2 km
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy írtatok.
2013. júl. 26. 21:13
4/5 anonim válasza:
Nálam ugyanez volt, nálam a vérnyomásra fogta a doki, jópár napba telt hogy minden oké volt, a vérnyomásom is pár hét alatt rendbejött.
(magas vérnyomás miatt császároztak, emiatt is mondta a doki, hogy minden oké lesz, csak idő kell hozzá)
5/5 anonim válasza:
A keringésed hülyéskedik.még nem szokott hozzá a szív hogy nem kettö helyett kell pumpálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!