Ha faros a baba (első), miért indokolt sok esetben a programozott császár?
Figyelt kérdés
Úgy értem, eltérő tapasztalatokat olvasok, valakinek programozott császár van ilyenkor, van, akinek megvárják, míg magától beindul a szülés...Esetfüggő, orvosfüggő, vagy hogy is van ez?2013. júl. 24. 22:19
11/14 anonim válasza:
Bár igaz,hogy ez 28 éve történt,de én is farfekvésű voltam és hagyták,hogy anyám megszüljön.A köldökzsinór megfojtott,mire kibújtam.Keringés nélkül születtem meg,de hála az égnek egészséges ember lett belőlem.
12/14 anonim válasza:
A kisfiút vársz akkor muszáj a program császár, a heréi végett is...
13/14 anonim válasza:
Szia!
Nekem is faros volt a babám és programozottan szültem, de az előkészítés közben kaptam oxitocint. Így már ki voltam tágulva 1 ujjnyira (igaz, ez nem sok), de már megkezdődött a vajúdás, és azonnal volt tejem is.
Szerintem ne aggódj a császár miatt, tudom, hogy fura érzés, legfőképpen amiatt, hogy nem akkor jön a baba, amikor szeretne, de nekem pl. a műtét közben derült ki, hogy rövid volt a köldökzsinór és az egyik lábát is maga alá gyűrte. Nem tudtam volna megszülni, még akkor sem, ha akartam volna.
A másik, amit még mondanék, hogy az első babám a 41. hétre született indítással, természetesen. Ő sem maga választotta az időpontot.
14/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Ezeket olvasva már nem érzem olyan "szörnyűnek" a helyzetemet. Nem véletlenül alakult így, ha ez a legjobb és a legbiztonságosabb nekünk, akkor így kell lennie :) Talán jobb is, mert ha rosszul ékelődik be miközben megindul, nem szeretném, hogy "kirángassák" belőlem szegénykémet...
2013. júl. 28. 02:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!