Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha faros a baba (első), miért...

Ha faros a baba (első), miért indokolt sok esetben a programozott császár?

Figyelt kérdés
Úgy értem, eltérő tapasztalatokat olvasok, valakinek programozott császár van ilyenkor, van, akinek megvárják, míg magától beindul a szülés...Esetfüggő, orvosfüggő, vagy hogy is van ez?

2013. júl. 24. 22:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Bár igaz,hogy ez 28 éve történt,de én is farfekvésű voltam és hagyták,hogy anyám megszüljön.A köldökzsinór megfojtott,mire kibújtam.Keringés nélkül születtem meg,de hála az égnek egészséges ember lett belőlem.
2013. júl. 26. 06:37
 12/14 anonim ***** válasza:
A kisfiút vársz akkor muszáj a program császár, a heréi végett is...
2013. júl. 26. 09:06
 13/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is faros volt a babám és programozottan szültem, de az előkészítés közben kaptam oxitocint. Így már ki voltam tágulva 1 ujjnyira (igaz, ez nem sok), de már megkezdődött a vajúdás, és azonnal volt tejem is.

Szerintem ne aggódj a császár miatt, tudom, hogy fura érzés, legfőképpen amiatt, hogy nem akkor jön a baba, amikor szeretne, de nekem pl. a műtét közben derült ki, hogy rövid volt a köldökzsinór és az egyik lábát is maga alá gyűrte. Nem tudtam volna megszülni, még akkor sem, ha akartam volna.

A másik, amit még mondanék, hogy az első babám a 41. hétre született indítással, természetesen. Ő sem maga választotta az időpontot.

2013. júl. 26. 21:14
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Ezeket olvasva már nem érzem olyan "szörnyűnek" a helyzetemet. Nem véletlenül alakult így, ha ez a legjobb és a legbiztonságosabb nekünk, akkor így kell lennie :) Talán jobb is, mert ha rosszul ékelődik be miközben megindul, nem szeretném, hogy "kirángassák" belőlem szegénykémet...
2013. júl. 28. 02:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!