Kismamák! 34 hetese még faros volt a babám, aztán lefordult, de a 36. heti ultrahangon ismét medencefekvésű volt. :S Első baba. Ilyenkor császár? Mikor?
Figyelt kérdés
2013. júl. 19. 20:20
1/5 A kérdező kommentje:
Sok helyen olvastam, hogy a 38.héten megcsászározták. Az a legrosszabb, hogy nem tudom, mire készüljek. Szerintetek is jobb, ha teljesen rákészülök a 38. hétre? Nem szeretnék semmit itthon félbehagyni..Köszi! 37 khm
2013. júl. 19. 20:22
2/5 anonim válasza:
A lényeg hogy nyugodt legyél,és ne idegeskedj semmin!
A picurka 1 nap alatt megfordulhat,nálam is így volt.
Jobb felkészülni minden lehetőségre,és akkor nem ér majd váratlanul.A készülődést kezdheted,meg lassan befejezni az elmaradt dolgokat,de nem kell kapkodni! :)
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Kérdeztem a dokit, hogy mi van ilyenkor, azt mondta, hagyjam, bízzam rá, ha meg így marad akkor "megoldjuk". Csak nem tudom, mire gondolt, mert nem mondott semmi mást...:( Ja igen, még annyit, hogy régebben megfordították a babákat a 36. héten, tehát megfordítani valószínűleg nem fogja.
2013. júl. 19. 20:46
4/5 Timcsikusz válasza:
én is épp pár napja kérdeztem a dokit hogy mivan ha nem fordul meg majd időben a baba.
azt mondta nyugii ő már látott olyat is hogy szülés alatt illetve vajúdás alatt közvetlenül fordult meg.szóval még ne idegeskedj előre azzal csak magadnak ártassz.
30hkm
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi! Igazából nekem az a "félelmem", hogy nem tudom, mi ilyenkor a protokoll...Megvárják, míg magától megindul a szülés, vagy idő előtt elindítják? Annyit mondott csak a doki, hogy ha nem fordul be, akkor az alkatom miatt és mivel első baba, nem fogunk próbálkozni természetes úton. De azt nem tudom, mi az a "határ" időben, amikor úgy gondolja, hogy akkor nem várunk tovább. Már 37 hetes kismama :)
2013. júl. 24. 01:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!