Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Én szeretnék egy második...

Én szeretnék egy második gyereket a páromtól. Hogy hozzam föl a témát?

Figyelt kérdés
2013. júl. 21. 09:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Amikor beszélgettek akkor elmondod, hogy te szeretnél még egy babát. Ha már az is gond, hogy ezt szóba hozd akkor komoly problémák vannak. Egyszerűen csak mond meg, hogy szeretnél babát, és majd mond rá valamit.
2013. júl. 21. 10:01
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha ezt itt kell megkérdezd akkor még az 1ső gyerekre sem volt érett a kapcsolatotok. Biztos h kell a 2.???
2013. júl. 21. 10:41
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem ez függ attól is,hogy mit beszéltetek meg még az 1. baba előtt.Pl mi mindig is 2 gyereket szerettünk volna.A korkülönbséget nem igazán lőttük be, csak tudtuk hogy akarunk még.Így én a lányunk 1 éves kora után elkezdtem pedzegetni a témát.Az eredménye az lett, hogy a kislányom most 2,5 éves, a kisfiam pedig 7 hónapos! :-)

Lődd fel a témát, és nézd meg hogy reagál.Szerintem ha minden rendbe van nálatok, akkor nem fog nemet mondani, de ha nem akar, akkor fejre is állhatsz szerintem, vagy csúnya módon átverheted (nem veszed be a gyógyszert pl), de az nagyon csúnya lenne..

2013. júl. 21. 11:32
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat
2013. júl. 21. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!