Vasárnap indított szülésem lesz. Bátorítanátok?
Hát, annyit tudok ehhez hozzá tenni, hogy addig még beindulhat magától is.
Hány hetes vagy amúgy? Mi okból indítanak?
Nekem 3. babával volt kitűzve az indítás, már bent feküdtem megfigyelésen a túlhordás miatt, de engedték, hogy várjunk, mert minden érték rendben volt. Két nappal előtte spontán megindult (41+6-ra)
Mi lehet annál motiválóbb, hogy végre megszületik a picikéd!
Na igen, fog fájni, de túl leszel rajta!
Boldog babázást!
Szia. Én is ugyan ezt írtam 9 hete. Csak az én történetemmel tudlak bíztatni. Nem hittem, hogy ténypeg úgy alakul majd ahogy szerettem volna.
2 hónapja szültem (3.baba de második term szülés, az első császár volt)
17-re voltam kiírva, de az indítás aznapra volt betervezve mert faros volt a fiam, és faros hüvelyit nem engednek túlhordásban. Megjegyzem, 36-ik hét után 4szer fordult meg! Féltem az indítástól. De a fiam 2 nappal elötte újra fordult, ettől még maradtunk az indításban, mert ki tudja, ha újra faros lesz akkor tuti császár. Péntek hajnalban már éreztem a fájásokat, de még nem rendszereseket. Reggel 7-re mentünk a kórházba, a szülésznőm megvizsgált kicsit erősebben, és renszereződtek a fájások pár perc alatt szép 5percesekké. Szóval ne izgulj, még szombat éjjel is beindulhat. Könnyű szülést kívánok!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!