Hol találok olyan orvost, aki megszállottan természetes szülés párti?
19-57 az ilyen anyák, még akkor is a természetes szülésért könyörögnének ha a gyerek élete kerülne tétre.
Lemerem fogadni, de ezt ők nem fogják fel.
Az első gyerek természetesen, a második császárral jött.
Ha újra szülök akkor tuti császár lesz önszántamból.
Nem a kérdésre fogok válASZOLNI, ELNÉZÉST KÉREK!
Kérdezed hol, erre le.gat?!?
Sajnos én sem tudom, de megerősítem e kérdést, és szerettem volna ideírni, hogy jó kérdés volt.
És nics semmi baj a G Á-sel, sőt - csak szeretnék megakadályozni hogy a közhangulat kimenjen szülni a hagyományos orvosok zsebei közül - úgyhogy nyugodtan kérdezd az előbbinél! Csak én nem pesti vagyok, sajnos.Mikor én születtem, még szülőotthonok voltak, és mindenki szerette. Kétszer szültem, (természetellenesen:)- érdemes utánajárnod ennek, ne hagyd hogy elvegyék a kedvedet!
Én pontoztam le azt a válaszolót ai írta, h h kell császárt fognak végezni. Azért, mert nem a kérdésemre válaszoltál és evidens dolgokkal traktáltál. Buta vagyok ?..lehet..
Mindenkinek köszönöm aki válaszolt!!!
1 nevet kaptam, köszönöm. Avval cak az a baj, h pont nem szeretnék a II. számún szülni.
Én inkább meghalok, mint, h a gyerekem veszélybe sodorjam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!