Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hol találok olyan orvost, aki...

Hol találok olyan orvost, aki megszállottan természetes szülés párti?

Figyelt kérdés
Pesten legyen, ne nagyon messze az Örstől. Köszi!
2009. okt. 19. 19:01
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
75%
19:57-es vagyok. Ez elég vicces, komolyan azért pontoztatok le mert megírtam hogy ha muszáj akkor császárt fognak végezni?? Az ész megáll komolyan, egyesek olyan buták...
2009. okt. 20. 00:14
 12/22 anonim ***** válasza:
64%

19-57 az ilyen anyák, még akkor is a természetes szülésért könyörögnének ha a gyerek élete kerülne tétre.

Lemerem fogadni, de ezt ők nem fogják fel.

Az első gyerek természetesen, a második császárral jött.

Ha újra szülök akkor tuti császár lesz önszántamból.

2009. okt. 20. 07:44
 13/22 anonim ***** válasza:
35%

Bocsi

19-57 nek.

2009. okt. 20. 07:44
 14/22 anonim ***** válasza:
45%

Nem a kérdésre fogok válASZOLNI, ELNÉZÉST KÉREK!

Kérdezed hol, erre le.gat?!?

Sajnos én sem tudom, de megerősítem e kérdést, és szerettem volna ideírni, hogy jó kérdés volt.

És nics semmi baj a G Á-sel, sőt - csak szeretnék megakadályozni hogy a közhangulat kimenjen szülni a hagyományos orvosok zsebei közül - úgyhogy nyugodtan kérdezd az előbbinél! Csak én nem pesti vagyok, sajnos.Mikor én születtem, még szülőotthonok voltak, és mindenki szerette. Kétszer szültem, (természetellenesen:)- érdemes utánajárnod ennek, ne hagyd hogy elvegyék a kedvedet!

2009. okt. 20. 08:00
 15/22 anonim ***** válasza:
58%
szia.ilyet sajnos nem tudok,pedig kéne jó pár ilyen orvos.
2009. okt. 20. 08:32
 16/22 A kérdező kommentje:

Én pontoztam le azt a válaszolót ai írta, h h kell császárt fognak végezni. Azért, mert nem a kérdésemre válaszoltál és evidens dolgokkal traktáltál. Buta vagyok ?..lehet..

Mindenkinek köszönöm aki válaszolt!!!

2009. okt. 20. 14:02
 17/22 A kérdező kommentje:

1 nevet kaptam, köszönöm. Avval cak az a baj, h pont nem szeretnék a II. számún szülni.

Én inkább meghalok, mint, h a gyerekem veszélybe sodorjam..

2009. okt. 20. 14:06
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Szinte sejtettem hogy te pontoztál le, annak ellenére hogy én igyekeztem hasznos lenni, lehet hogy nem szó szerint a kérdésre adtam választ de elég szorosan kapcsolódott hozzá. Nem ugattalak le ahogyan az egyik válaszadó fogalmazott, semmi nem helytállót nem mondtam. Nem mintha sokat számítanának a százalékok de azért kicsit átgondolhatnád hogy miért is nyomkodod a piros kezecskéket.Feleslegesek ezek az agresszív megnyilvánulások, kulturáltabban is lehetne véleményt cserélni. Azért kívánom hogy találj egy neked megfelelő orvost és könnyű szülést kívánok!
2009. okt. 20. 17:05
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Pedig a II. számú az egyik legjobb, ha nem a legjobb.
2009. okt. 20. 18:41
 20/22 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező, bocsi, hogy közbekérdezek, de mi a baj a II-es Klinikával? Csak azért, mert az én dokim ott dolgozik, szóval ott szülnék és érdekel, ha van vm negatív tapasztalatod a kórházzal! Nevet sajnos nem tudok adni neked! ;(
2009. okt. 23. 21:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!