Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hol találok olyan orvost, aki...

Hol találok olyan orvost, aki megszállottan természetes szülés párti?

Figyelt kérdés
Pesten legyen, ne nagyon messze az Örstől. Köszi!
2009. okt. 19. 19:01
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
82%
Geréb Ágnes, bocs de ezt nem hagyhattam ki.
2009. okt. 19. 19:05
 2/22 A kérdező kommentje:
Orvost szeretnék váltani, félidőben vagyok, nem nagyon van humorom hülyékre. Bocs, ezt nem hagyhattam ki.
2009. okt. 19. 19:08
 3/22 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ott érdeklődhetsz, biztosan tudnak valakit ajánlani. Vagy valamelyik dúlánál.

www.szules.hu

2009. okt. 19. 19:11
 4/22 anonim ***** válasza:
53%
Önkínzó típus vagy?
2009. okt. 19. 19:17
 5/22 A kérdező kommentje:
Aki nem megy önként kés alá az már önkínzó?
2009. okt. 19. 19:41
 6/22 anonim ***** válasza:
81%

timmerman.hu -kerdezd meg!megszallottnak tunt,mint szuleszet tanar :-) es az orsnel rendel.konnyu szulest!

a hulye kerdeseket feltevoknek meg gratulalok...

2009. okt. 19. 19:47
 7/22 anonim ***** válasza:
67%
Semelyik orvos nem végez feleslegesen császármetszést, ha lehetőség van rá mindenképpen a természetes szülést részesítik előnyben. Ha viszont olyan probléma, komplikáció adódik amikor muszáj császározni akkor császározni fognak akkor is ha a legmegszállottabb természetes szüléspárti orvosnál szülsz is.
2009. okt. 19. 19:57
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ilyen orvosom volt vidéken, de sajnos már nem praktizál. Az első babát szültem nála, fantasztikus volt!!!

A másodikat "sima felfogású" hagyományos kórházban szültem, teljesen más volt, és nem jobb...

Sajnos nem tudok segíteni Neked, de gondoltam megírom, hogy menniyre megértelek, és egyetértek! :)

2009. okt. 19. 20:34
 9/22 anonim ***** válasza:
69%

19:57-nek:

A természetes szülés nemcsak a nem-császárt jelenti!

Pl. nincs beöntés, nincs gátmetszés, sem repedés, sem fájdalomcsillapítás.

A szülés lehető a legtermészetesebben zajlik -persze ha nem lép fel probléma.

Én így szültem egy olyan intézményben, ahol ez a szellem uralkodott :)

És mielőtt bárki beszólna: le volt zsírozva minden, hogy ha gond lenne, ne legyen belőle baj, fel voltak készülve mindenre.

Csodálatos élmény volt! Egy "baba-mama barát" kórházat sem találtam azóta, ami ilyen lenne :(

2009. okt. 19. 21:59
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

Hol? Hol? hOl?

És Győrben?

2009. okt. 19. 23:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!