Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Győrben szülésindítás hogy...

Győrben szülésindítás hogy zajlik?

Figyelt kérdés
2013. júl. 14. 15:42
 1/5 anonim ***** válasza:
Dokifüggő, én túlhordás miatt feküdtem bent. Először ballont tettek fel, majd mikor az nem használt, akkor első nap két óra oxitocin, második nap reggel elment a magzatvizem, de még adtak oxitocint, mert nem tágultam kellően.
2013. júl. 14. 18:23
 2/5 anonim ***** válasza:

Én 12 napig hordtam tul:)

3x inditották terheléses oxytocinnal,semmi reakció...

12.napon mikor még mindig full zárt voltam a doki azt mondta csázár mert ez nulla...magzatvizet se tudtak nézni annyira zárt voltam.

Még jó hogy aznap megcsászároztak,ugyanis már spenótzöld volt a vizem....

Spontán nem tudtam volna megszülni a babát mint utólag kiderült,mert egy mióma elzárta az útját...

Mai napig nem értem,hogy ezt nem látták uh-n???

2013. júl. 16. 15:07
 3/5 A kérdező kommentje:
Ez igazán "jól" hangzik... Vasárnap lesz a 11. nap akkor próbálnak indítani..
2013. júl. 16. 18:52
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem volt befolyásoló tényező amiért nem indult meg....

Szóval ne add fel,tudom hogy baromi rossz érzés és ideges is vagy,de fel a fejjel:)

Gondolj arra hogy lehet holnap már babázol és ami egyszer bement annak ki is kell jönnie:)))

Kitartás:))

Elöző voltam:)

2013. júl. 17. 09:52
 5/5 anonim ***** válasza:
Hogy inditják amugy?
2013. júl. 17. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!