Hogyan dolgozzam fel a császárt?!
Már azt hittem túl vagyok rajta, több, mint egy éve volt. Most született egy ismerősömnek gyereke és újból előjött ez a "valamiből nagyon kimaradtam" érzés...
Nálunk sajnos muszáj volt, természetes szülésnek indult, de a baba miatt és miattam is műteni kellett. A szerencse az, hogy közben ébren voltam, utána láthattam is a babámat, és egészségesek vagyunk - persze ez a lényeg. De valahogy mégis óriási űr tátong bennem emiatt, bár már csak ilyen esetekben jön elő ez a rossz érzés. Más is volt így?
7 hónapja született meg a kisfiam sürgősségi császárral, de a mai napig sírba fakadok, ha beszélek róla. Egyszerűen nem bírom feldolgozni.
Tudom,h. ha azonnal nem műtenek meg, akkor mi történhetett volna, de én nem láthattam a picit, mert altattak és egyszerűen nem bírom magamban feldolgozni,h. lemaradtam a kisfiam első perceiről, óráiról.
Gondolom, ezzel nem segítettem, de hidd el, nem vagy egyedül!
7:18 as vagyok
Sok boldogságot, és egészséget nektek.
Nem ertem miert ne lenne a csaszar rendes szules!?
Kedves valaszolo aki ezt olvasta itt valhol nehogy magadra vedd!!
Szerintem minden NO EGY HOS AKI VILAGRA HOZ EGY GYERMEKET IS!!!!
Az pedig MINDEGY hogy huvelyi uton vagy csaszarral!!!
LEGYETEK BUSZKEK MAGATOKRA AKAR HOGY IS SZULTETEK!!
En meg most varom az elso babamat (23.het), de tudom ,hogy eletem legnehezebb orait kell atalnem, ahoz, hogy en is olyan BOLOG lehessek mint TI!
Gartulalok anyukanak!! :)
puszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!