Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Csak én vagyok ezzel így?

Csak én vagyok ezzel így?

Figyelt kérdés
A szülés utáni együttlét mostanában nem az igazi a férjemmel... 8 hónapja szültem császárral, szépen felépültem, a kapcsolatunk harmonikus, valami mégis akadozik..
2009. okt. 19. 13:55
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha császárral szültél, akkor nem kéne, hogy más legyen...

Nincs esetleg valami más gondotok? Vagy lehet, hogy csak annyira beleéled magad az anya szerepbe, hogy nem kívánsz még szerető is lenni:-) Előfordul, de azért Én utána gondolkodnék, hogy mi baj van. Mert a férfiakat nem lehet sokáig várakoztatni... Sajnos...:-(

2009. okt. 19. 14:06
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is hasonló cipőben járok.Először mikor együtt voltunk,csak sikosítóval ment,most pedig már az nem kell,de mégsem az igazi az együttlét.Szerintem idö kell,míg az ember hozzászokik,hogy szülő és szerető legyen egyben.Én még csak 11hete szültem császárral,és próbálok én is megoldást találni erre a problémára.Remélem egy pár leülős beszélgetés segíteni fog.Neked is ezt ajánlom.
2009. okt. 19. 14:18
 3/10 A kérdező kommentje:
Nem váratom... sokat vagyunk együtt. Az én "odaadásommal", felpörgésemmel van valami baj, nem tudok fejben odakoncentrálni... A férjem türelmes én viszont már szeretném ha a régi lennék.
2009. okt. 19. 14:19
 4/10 A kérdező kommentje:
Már beszélgettünk erről, igazából tudom, h a hiba az "én készülékemben van"
2009. okt. 19. 14:22
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Én pont ugyanígy voltam nha még most is vagyok ezzel a dologgal. Császárral szültem, nem tudtam szoptatni, sokminden nyomasztotta a lelkem, és nagyon nehéz volt odakoncentrálni. most másfél éves a lányom, kb. 1 év kellettmíg volt egy olyan igazi jó együttlét, mint régen.De kb. feleannyiszor vagyunk együtt mint régen, de már ez is haladás. Nagyon nehéz volt elfogadni, hogy szülő vagyok nappal és "szerető"-"szerelmes" éjjel, állandóan a gyereken járt az agyam. Valahogy nezéz volt összetenni a kettőt.Az igaz, hogy nekünk kell rákoncentrálni, és örülj, ha a férjed iyen türelmes. Szerencsére az enyém is az. Szóval nem vagy egyedül. Hajrá minden ilyen cipőben lévő anyukának!
2009. okt. 19. 16:01
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Én nálam fordítva mennek a dolgok.Szerencsére a kisbabánk,aki 3hónapos este fürcsi után alszik.Olyankor én teljesen ki tudok kapcsolni,viszont a párom nem.Mostanában alig vagyunk együtt,és akkor sem az igazi.Nekem sikerül,de a páromnak nem a végkifejlet.Ezek a kudarcok teljesen elkedvtelenítik az embert.
2009. okt. 19. 16:24
 7/10 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Úgy látom ez főleg a császárosok gondja. Én is császárral szültem és ez a dolog nálam is előjött. Nekem is fejben van a gond, mert testileg készen állok rá, de nagyon nehezen tudok koncentrálni és elterelni a gondolataimat a gyerekről. Tudom gáz, de nálunk úgy telnek az együttlétek, hogy közben leszaladok megnézni a gyereket, hogy alszik e még, vesz e levegőt, stb. Szóval nem túl romantikus.... Szerintem idővel rendbe jönnek a dolgok ha nagyobb lesz a gyerek. Szerencsére a párom türelmes, nem duzzog.

2009. okt. 22. 08:20
 8/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem csinálnotok kéne egy szabad estét!

A babát odaadni mamának, vagy valakinek akiben megbízol elmenni szórakozni,kikapcsolódni és utána otthon ......

Nekünk az is segített hogy nem abban a szobában szexeltünk ahol a kicsi alszik.

2009. okt. 22. 11:29
 9/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Neked legalább van együttléted. Nálunk semmi, ugyanis a párom annyira fél attól hogy fájdalmat okoz nekem, hogy amíg nem megyek vissza a hathetes kontorllra, és nem mondják azt, hogy minden rendben van, addig semmi nincs!!! Marha jó:(. Ráadásul most meg is jött ,szóval végképp storno a dolog:). Jövő héten doki:):)!!!!!

2009. okt. 22. 12:27
 10/10 anonim ***** válasza:
én nem császárral szültem,ugyan ez a probléma volt!aztán jobb lett,hogy nagyobb lett a baba,de aztán megint rossz,mert mentem dolgozni,fáradt voltam este 10-re,mire mindennel végeztünk.most sulis a gyerek,én mindjárt szülök,mire tanulok a gyerekkel,uzsit csinálok,végigfürdik mindenki,bepakolunk a táskába,párom a ruháit készitgeti,mire elalszik a gyerek.....most nem toom hogy lesz!?
2009. okt. 22. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!