10hete szultem. Neha uresnek erzem magam. Mi ez? Mas kismama is van igy ezzel?
5 hónapja szültem.Nekem sosem volt ilyen,mert lányom nagyon lefoglal.Nagyon sok figyelmet igényel.
Én nem tudom, miért van ez veletek?Nekem a lányom születése volt a legjobb dolog az életemben.Eddig ő hiányzott, és semmi más nem érdekel..
23L
Én is pontosan ezt érzem, amit az elsők írtak, ill. te. Mostanság van a csúcsponton, 12 hete szültem.
Szoktam mondani apának, látom, hogy próbál segíteni, de inkább csak néhány órára sikerül.
Pedig imádom a fiam, életem legnagyobb ajándéka.
Engem nem elégít ki "csak" a gyerek, mégsem éreztem ezt soha.
Szerintem ez összefügg a terhesség alatti figyelemmel. Mármint hogy a terhesség alatt te vagy a figyelem központjában, most meg már nem a kismama érdekes, hanem a baba, ilyenkor sok anyuka leginkább kiszolgáló személyzetnek érzi magát.
Nekem is van olyan barátnőm, akinek hiányzott az orvoshoz járkálás, az nst-s bandázás, a terhesgondozó, hogy "figyeltek" ránk. Nekem ez pl a hátam közepére nem hiányzik, de mások vagyunk.
21.19-es vagyok, mivel külföldön élek, és itt alig van vizsgálat a terhesség alatt (ahogy írta valaki, nst-s bandázás, stb), nekem biztos, hogy az nem hiányzik, mert nem volt.
Szerintem ürülnek a hormonok, mindenkin máshogy csapódik le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!