Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mélyen fekvő lepénnyel mi lesz?

Lues kérdése:

Mélyen fekvő lepénnyel mi lesz?

Figyelt kérdés
34 hetes kismama vagyok, nincs fogadott orvosom és közölték velem, hogy ugyan hátsó falon tapadt a lepényem, de mélyen fekszik. Szerintetek császár lesz belőle vagy lehet még esély a természetes szülésre?
2013. júl. 13. 12:03
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondták, hogy lehet természetes, de végül sürgősségi császár lett, lepényleválás miatt. Nem tudom, van-e összefüggés. Nekem mellső falon volt és mélyen.
2013. júl. 13. 13:11
 2/2 anonim ***** válasza:

Nekem 12.héten fedezték fel, most leszek 32 hetes, eddig is 2-3 hetente uh-zott az orvosom hogy ment e fentebb de még az utolsó uh-n 3.5 hete is mélyen feküdt a belső méhszáj peremét elérve.

Ez így tuti nem lesz természetes szülés mert nagyon nagy az esélye a lepényleválásnak. Most reménykedem benne hogy a mostani uh-ra megy még fentebb, de az orvosom szerint (és másoktól is ezt hallottam) elenyészően kicsi az esélye hogy 32.hét után távolodjon el lényegesen a méhszájtól. Ahhoz hogy sima szülés legyen, nekem azt mondta hogy 3 cm re el kellene hagynia a méhszáj területét a lepény legszélének.

Szóval esetedben is jó lenne tudni hogy mégis mennyire tapad mélyen, mert ha ez a 3 cm megvan akkor akár simán is szülhetsz. Ha nincs orvosod és nem is akarsz már, akkor én ezerrel mondanám minden egyes orvosi vizsgálaton ami még következik (nst-k után pl.) hogy neked ezt mondták 34 hetesen és hogy nézzék meg, változott e. Illetve szüléskor is mondanám az biztos (hátha elkerüli a figyelmüket).

2013. júl. 13. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!