Mi a helyzet a mélyen tapadó lepénnyel?
Nekem a 18. hetig rajta volt a lepeny a mehszajon. A 24. heten mar csak ralogott utana meg mar teljesen felkuszott es a vegen mar a fundusban volt. Csak a szextol es a megeroltetestol, emelgetestol tiltottak el, dolgozni ugyanugy dolgoztam tovabb. Nyugi, az esetek 90%-aban a mehlepeny, ahogy a meh novekszik, egyre feljebb kuszik. Ne izgulj nem lesz semmi gaz.
Egy 4 honapos csajszi anyuja
nekem is a méhszájon volt a lepény a 18hetes uh-n de utána, ahogy nőtt a baba és a méhem, már feljebb jött, és már jó helyen van. Biztos, hogy a tied is fentebb fog vándorolni, ne izgulj miatta. Ha a terhesség vége fele is a méhszájon van, az veszélyes, de ilyenkor még nem gáz. Úgyis figyelni fogják a dokik.
boldog babavárást.
35heteske
Nekem is mélyen fekvő, széle érinti a méhszájat.
Most vagyok 28 hetes, de sajnos nekem nem ment feljebb:-( a dokim azt mondja, szerinte már nem is fog.
Szinte az elejétől el vagyunk tiltva a házasélettől, nem szabad semmi nehezet emelni, semmi megerőltetőt csinálni, sokat kell pihenni.
23 hetes voltam, amikor szerintem tényleg odafigyeltem mindenre, és mégis elkezdtem vérezni.2 hétig voltam kórházban, visszatartót és tüdőérlelőt kaptam.Nagyon félek a mai napig, nehogy előbb jöjjön a babám:-(
A pihin kívül szinte mást nem szabad csinálnom, nehogy baj legyen ismét:-(
Ezt nem azért meséltem el, hogy bármivel megijesszelek, nálad biztosan minden rendben lesz,csak azért, hogy erre a méhlepényes dologra tényleg nagyon oda kell figyelni!
Boldog babavárást kívánok:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!