Mi a helyzet a keményedésekkel, ha már nem ajánlott a magnézium? (36 hét után járó kismamik)
Egyesek eltűrik,mondván,hogy már nem kell bent tartani a babát,jöjjön ha jönni akar, mások pedig szedik tovább a mg-t (napi 1-2 szemet). Én speciel mind a 2x végig szedtem,illetve a másodiknál a kiírt időre elfogyott,nem vettem többet "úgyis mindjárt szülünk" címszóval. Az első lányunk 40+3 hétre született,nagyon gyorsan,majd hogy nem fájdalom mentesen,a második lányunk 41+0 hétre született,szintén gyorsan és "fájdalom mentesen"!
Ha nagyon gyakoriak a jóslóid és a keménykedéseid,akkor nyugodtan szedhetsz mg-t!
Boldog babavárást,könnyű szülést és egészséges kisbabát!!!
Üdv:2gyerkőcös,34h.km.
Én eltűröm, nem tudok mást tenni sajnos.
Jó súlyú baba, második egyébként, nem bánnám, ha nem 40.héten túl születne (elsővel sokáig szedtem a Mg-ot, és túlhordtam, most nem szeretném- bár nem biztos, hogy ettől függ, egyébként szerintem könnyű szülésem volt),
szóval tűrök, és igyekszem úgy csinálni a dolgaim, hogy munka-pihenés-megint egy kis munka (háztartás)-megint pihenés.
Boldog babavárást :) 36 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!