Hátsó falon mélyen fekvő lepénnyel tuti császároznak vagy van esélyem spontán szülni? 35hkm
Figyelt kérdés
2013. márc. 28. 14:44
1/5 anonim válasza:
Miért ne szülhetnél spontán? A doki mit mond?
2/5 A kérdező kommentje:
Semmit nem mondott,még a terhesség elején mondta,hogy valószínűleg feljebb fog menni,de nem így történt!Azt hallottam,hogy ilyenkor császár.
2013. márc. 28. 14:52
3/5 anonim válasza:
én úgy tudom, h ez a szülést nem befolyásolja, de persze tévedhetek...
4/5 anonim válasza:
Attól függ mennyire mélyen van, ha picit is belelóg a méhszájba, akkor császár, mert nem tudnál hüvelyi úton szülni. De ha nem lóg bele akkor lehet rendesen. Mondjuk biztos dokifüggő is, főleg hogy egyre több doki szeret császározni, mert az kényelmesebb nekik, hogy bemennek x időpontra, és végeznek max. 1 óra alatt, míg a spontán indult hüvelyi szülésnél bármikor ugraszthatják őket és eltarthat jó sokáig. Egyre több nőtől hallom, hogy a dokijuk kifejezetten rá akarja beszélni őket a császárra. Még lesz egy UH 37-38. hét körül (még addig is nő a méh és mehet feljebb a lepény), akkor kérdezz rá hogy belelóg-e a méhszájba a lepény, és ha nem, és szeretnél hüvelyi úton szülni akkor nyugodtan ragaszkodhatsz hozzá.
5/5 anonim válasza:
Nekem is ez volt,azt mondta a doki h ha legalább 50mm re eltávolodik a méhszájtól akkor lehet természetes úton,ha közelebb van akkor elöfordulhat h a méhlepény a baba elött bujik ki és akkor meghalhat.de szerencsére eléggé eltávolodott igy 5hete problémamentesen megszületett a fiam :) ugyh neked is lehet természetessen,jó babavárást:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!