Közeledő szülés jelei?
Nekem a 34. héten voltak ilyen tüneteim a második terhességemnél. A 36. héttől rendszeresen jósloztam, volt hogy 1 órán keresztül szabályos 10 perces fájásaim voltak. Meleg víz hatására viszont mindig elmúltak.
Igazi hasmenés (napi 4-5 alkalommal) az utolsó 3 napban jelentkezett. Előtte napi 2-3 alkalommal voltam nagywc-én.
Végül 39+0-nál szültem.
Ebből még bármi lehet, akár meg is lehet a baba a hétvégén, de sajna lehet, hogy még hetekig ellesz odabenn :) Kitartás, ezek a hetek a legnehezebbek ;)
Ma voltam orvosnál, semmi jele közelgő szülésnek, ahogy én attól tartottam...Pedig nem bántam volna, ha azt mondja, hogy ebből egy héten belül baba lesz, ezek az új tünetek annyira nem élvezetesek...:S
Érdekes amúgy, hogy igazából rohan az idő a terhesség alatt, de ez az utolsó pár hét csigalassú lett hirtelen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!