Akik Debrecenben szültek! Klinika vagy Kenézy?
Még ezután megyünk a tanfolyamokra de egyszerűen nem tudok dönteni.Rettenetesen félek és tanácstalan vagyok.
Akik tapasztaltak ebben,segítségeteket kérném!
Első babás kismama.
SZIA!én a klinikán fogok,már azért is mert a baba ott lehet veled első perctől,a kenézybe meg nem-és az orvosod is függ,hogy hol van.ki lesz az orvosod?
egy 24 hetes km
Én Kenézyben szültem az elsőt és most is ott fogok, januárban. Volt már ilyen kérdés, keress rá. Akkor a Kenézy győzött. Ha babás szobát kérsz, akkor csak éjszakára viszik el a babát, este 9-től reggel 6-ig. Ez szerintem hasznos, mert te is tudsz pihenni és a szobatársak is. Amúgy a mellékhelyiségek állapotát szokták kritizálni, de az sehol nem olyan mint otthon.
És sokan azért szülnek a Klinikán, mert ott van koraszülött osztály, de a Kenézyből is hamar odakerül a baba, ha szükséges.
A Kenézybe szültem márciusban, ha lesz következő azt is ott fogom.
Nekem ott volt fogadott dokim.
Kenézyben szültem, szeretnénk még egy babát, őt is ott szeretném.
Itt már fejtegettük ezt a témát :)
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules..
Szia!
Én is a Kenézyben szültem januárban. A következő babát is ott fogom majd szülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!