Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akik Debrecenben szültek!...

Akik Debrecenben szültek! Klinika vagy Kenézy?

Figyelt kérdés

Még ezután megyünk a tanfolyamokra de egyszerűen nem tudok dönteni.Rettenetesen félek és tanácstalan vagyok.

Akik tapasztaltak ebben,segítségeteket kérném!

Első babás kismama.

2009. okt. 18. 16:44
 1/7 anonim ***** válasza:

SZIA!én a klinikán fogok,már azért is mert a baba ott lehet veled első perctől,a kenézybe meg nem-és az orvosod is függ,hogy hol van.ki lesz az orvosod?

egy 24 hetes km

2009. okt. 18. 17:37
 2/7 anonim ***** válasza:
Én a klinikán szültem két éve. Nagyon jó volt, hogy a baba már a szülőszobán szopizhatott és hogy egész nap velem volt. Az is döntő tényező, hogy az orvosom itt dolgozik. Én meg voltam elégedve a klinikával mindenféle téren. Viszont az egyik ismerősöm a kenézyben szült, de olyan szülést nem kívánok senkinek. Amúgy ezt neked kell eldöntened. Én csak a tapasztalatomat írtam le. Rossz és jó élmények bármelyik kórházban lehetnek. Biztos van aki inkább a kenézyt választaná.
2009. okt. 18. 17:48
 3/7 anonim ***** válasza:

Én Kenézyben szültem az elsőt és most is ott fogok, januárban. Volt már ilyen kérdés, keress rá. Akkor a Kenézy győzött. Ha babás szobát kérsz, akkor csak éjszakára viszik el a babát, este 9-től reggel 6-ig. Ez szerintem hasznos, mert te is tudsz pihenni és a szobatársak is. Amúgy a mellékhelyiségek állapotát szokták kritizálni, de az sehol nem olyan mint otthon.

És sokan azért szülnek a Klinikán, mert ott van koraszülött osztály, de a Kenézyből is hamar odakerül a baba, ha szükséges.

2009. okt. 18. 17:49
 4/7 anonim ***** válasza:

A Kenézybe szültem márciusban, ha lesz következő azt is ott fogom.

Nekem ott volt fogadott dokim.

2009. okt. 18. 18:28
 5/7 anonim ***** válasza:

Kenézyben szültem, szeretnénk még egy babát, őt is ott szeretném.

Itt már fejtegettük ezt a témát :)

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules..

2009. okt. 18. 19:54
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is a Kenézyben szültem januárban. A következő babát is ott fogom majd szülni.

2009. okt. 19. 10:19
 7/7 A kérdező kommentje:
Nincs fogadott orvosom sem szülésznőm.Azt sem tudom mit csináljak ezzel is.Érdemes-e vagy sem,nem tudom.Megoszlanak a vélemények erről is.De köszönöm.
2009. okt. 20. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!