Légyszi adj tippet! Szülés után mikor fogok újra menstruálni?
Június 10.-én szültem. kb:3 hétig volt vérzésem,mégis mire számítsak mikor fogok újra menstruálni, szoptatni sanos nem tudtam.
Csak így majd fogamzásgátló tabit sem fogok tudni majd szedni.
2 es!!
A védőnöm mondta hogy addig nem szedhetek tabit amíg nem fogok menstruálni, hiába nem szoptattam!
Tudatlan vagyok ebben, de ha nem menstruálok akkor mért nem kell tabi sem?
2-es!
Ha nem menstruál,az nem jelenti azt,hogy "védett"! Bármikor lehet peteérése,bármikor menstruálni kezdhet!
Ahogy a szoptatás sem jelent védettséget!
Kérdező!
Ez nagyon változó. Szoptatás hiányában általában 3 hónapot szoktak várni tudtommal,addig tartják "normálisnak"...
De hamarosan úgy is kontrollra kell menned (szülés utáni 6.hét) a nőgyógyászhoz,Ő majd felvilágosít mi a "normális",illetve ha nem szeretnétek egyenlőre kistestvért a Picinek,akkor a fogamzásgátlásról is megkérdezheted! A védőnők sem tudnak mindent!
A nődokim a 6 hetes kontrollon- ami a 7. hétre esett,mert a 6. hét első napjára megjött,de én szoptattam- fogamzásgátló injekciót javasolt,ki is váltottam,be is adta--- bár nálam elég rossz mellékhatás jelentkezett,de én a terhesség előtt nem hormonális fogamzásgátlóval védekeztem.
Jó babázást!! :-) Sok jó egészséget!! :-)
A kettes nagyon nagy hülyeséget ír, sokan ezért esznek terhesek! Menstruáció előtt két héttel van peteérés,szóval nem tudhatod,hogy mikor fog először megjönni,tehát bármikor teherbe eshetsz!
Nekem miután elmult szülés után a vérzésem, kb 3hétre rá megjött,és onnantól rendszeres volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!