Mikor fogok menstrualni eloszor szules utan? Ugye nincs miert aggodnom?
Figyelt kérdés
5honapja szultem csaszarral,jelenleg is szoptatok.Tudom mindenkinel mas de nem egyszer mondtak hogy 6het utan meg kell jonnie az a normalis.Elso gyerek nem tudom hogy is van.Koszi a valaszokat.2011. ápr. 26. 19:48
1/10 anonim válasza:
Nem ritka, hogy valakinek 7-8 hónappal utána jön meg először. Akkor érdemes elkezdeni aggódni ha egy évvel a szülés után sem jött még meg.
2/10 anonim válasza:
Nekem úgy volt, hogy ahogy abbahagytam a szoptatást rögtön visszaállt a ciklusom a rendes kerékvágásba, a szoptatás alatt egyébként csak egyszer jött meg akkor is 3 napra szóval nem volt az igazi. Én is császáros vagyok. Szerintem ne aggódj, van akinek rendesen megjön a szoptatás alatt is van akinek nem, ha nincs egyéb tüneted akkor szerintem nincs baj.
3/10 anonim válasza:
Ha végleg abbahagyod a szoptatást, és utána 3 hónappal nem jön meg, akkor kell orvoshoz fordulni.
Én 10 hónapig szoptattam, 12 hósan jött meg először.
4/10 anonim válasza:
Nekem 7hónapos volt a lányom mikor először megjött.6hónapig szoptattam.
5/10 anonim válasza:
Most is szoptatok(1éve s a lányom)s még sehol semmi:) szerencsére..
6/10 anonim válasza:
Hát nekem nem jött meg míg szoptattam-egy éves és 3 hetes volt az utolsó szoptatásnál a gyermekem, rá 21 napra meg is jött.De ez mindenkinél változó.
7/10 anonim válasza:
Nekem masfel ev utan jott meg. 25 honapos koraig szoptattam a kisfiam
8/10 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat.Csak ijesztgetik az embert az ismerosok:(Persze nekem se hianyzik a menstrualas:D
2011. ápr. 27. 10:42
9/10 anonim válasza:
Nekem 3 hónappal a szülés után jött meg, pedig még szoptattam és kiegészítést se kapott a fiam. 6 hónapos koráig csak anyatejet kapott, 11 hónapig szoptattam. És mikor megvolt, akkor is ugyanúgy szopott.
10/10 anonim válasza:
Szia! Én is császárral szültem. 8,5 hónapra jött meg az első, mikor kevesebbet szopott mint napi 6 alkalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!