Akik nagyon nem bírták a betétet, hogyan viseltétek el szülés után hetekig?
Te figyu, nem vagy túl érzékeny? Én is kismama vagyok megint, szintén a harmadik trimeszterben, két kisgyerek mellett itthon, de azért értékelem a humort.
Bocs, hogy fel akartalak vidítani egy kicsit! :)
lehet kapni ilyen gumis derakú inkontinencia-bugyit.
olyan mint a pelenka csak kisebb és diszkrétebb és nem olyan műszálas-csúszós-kényelmetlen mint a betétek.
Első 5 napban azt a bugyis inkontinencia betétet hordtam. Két okból jó: amikor még nagyobb a vérzés nem kell félni, hogy elcsúszik, átázol. 2. Nem viszkettem tőle.
Utána 2 betét vált be az egyik a libress, naracs sárga csomagos, szárny nélküli, meg egy no name (nem emlékszek rá, de nem always meg hasonlók). Szuper puha, nem nejlonos. Most, így 2,5 hét elteltével elég a tisztasági betét már, de ezt is alig várom, hogy ne kelljen, mert ettől viszketek megint, de az éltet, hogy már csak pár nap-hét és nem kell semmi...
Egy 3 éves és 2,5 hetes baba anyukája :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!