Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akik nagyon nem bírták a...

Akik nagyon nem bírták a betétet, hogyan viseltétek el szülés után hetekig?

Figyelt kérdés
Nekem minden bajom van, viszketek tőle, iszonyat kellemetlen!
2013. júl. 10. 08:11
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Te figyu, nem vagy túl érzékeny? Én is kismama vagyok megint, szintén a harmadik trimeszterben, két kisgyerek mellett itthon, de azért értékelem a humort.

Bocs, hogy fel akartalak vidítani egy kicsit! :)

2013. júl. 10. 13:17
 12/19 A kérdező kommentje:
Lehetséges, hogy túl érzékeny vagyok...akkor elnézést. Így a 41. hetemben a humorérzékem nem a régi már. :/
2013. júl. 10. 14:56
 13/19 anonim ***** válasza:
Kitartást! Mindjárt kint lesz! :) Jó egészséget nektek!
2013. júl. 10. 17:31
 14/19 anonim ***** válasza:
Nekem keresztanyám csecsemősnővér volt,ő csinált nekem olyat,amilyet régen használtak a nők.Steril vatta gézbe tekerve.Teljesen betét formájú,persze vastagabb.Anyukád biztos emlékszik milyen.Egy megváltás volt,én minden betéttől viszkettem.Pedig alapesetben betétet használok, szülés után mégsem bírtam elviselni egyik fajtájút sem.Nem is gondoltam volna, hogy ez ilyen jó lesz.Picit jobban kell rá figyelni,mert ugye nincsenek szárnyai,de cserélgetni nem kellet gyakrabban, mint egy modern betétet.Persze ez függ a vérzés milyenségétől is.Egy próbát megér-úgyis szuperolcsó:)
2013. júl. 10. 22:32
 15/19 anonim ***** válasza:
Muszáj volt sajnos... :/ Pár hetet valahogy ki kell bírni.
2013. júl. 10. 23:35
 16/19 A kérdező kommentje:
14es, köszönöm, szerzek be steril vattát és gézt. Anyukámat sajnos nem tudom megkérdezni,:(( de majd kikísérletezgetem, hátha..
2013. júl. 11. 11:43
 17/19 anonim ***** válasza:

lehet kapni ilyen gumis derakú inkontinencia-bugyit.

olyan mint a pelenka csak kisebb és diszkrétebb és nem olyan műszálas-csúszós-kényelmetlen mint a betétek.

2013. júl. 11. 12:57
 18/19 anonim ***** válasza:

Első 5 napban azt a bugyis inkontinencia betétet hordtam. Két okból jó: amikor még nagyobb a vérzés nem kell félni, hogy elcsúszik, átázol. 2. Nem viszkettem tőle.

Utána 2 betét vált be az egyik a libress, naracs sárga csomagos, szárny nélküli, meg egy no name (nem emlékszek rá, de nem always meg hasonlók). Szuper puha, nem nejlonos. Most, így 2,5 hét elteltével elég a tisztasági betét már, de ezt is alig várom, hogy ne kelljen, mert ettől viszketek megint, de az éltet, hogy már csak pár nap-hét és nem kell semmi...

Egy 3 éves és 2,5 hetes baba anyukája :)

2013. júl. 11. 13:18
 19/19 A kérdező kommentje:
Ezt az inkontinencia bugyit hol keressem? Milyen márka? Méretezve van?
2013. júl. 12. 10:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!