Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akik nagyon nem bírták a...

Akik nagyon nem bírták a betétet, hogyan viseltétek el szülés után hetekig?

Figyelt kérdés
Nekem minden bajom van, viszketek tőle, iszonyat kellemetlen!
2013. júl. 10. 08:11
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Engem is frusztrált az érzés, hogy ott van, dehát muszáj voltam elviselni. Próbáltam nem tudomást venni róla. Nehéz volt, de valahogy csak eltelt az idő lassan, és utána örültem hogy ezen is túlvagyok végre.
2013. júl. 10. 08:13
 2/19 anonim ***** válasza:

Hát kb. nincs választás.

Nem elijesztésként, de annyi bajom volt első szülés után, hogy arra nem jutott energiám, hogy ezen problémázzak.

Ha szerencséd van, akkor hamar lecsökken a vérzés, és már elég egy nagyobb tisztasági úgy két hét után.

2013. júl. 10. 08:13
 3/19 anonim ***** válasza:
Én nagyon utálom a betétet, de szülés után kisebb problémám is nagyobb volt annál, hogy a betétet el kell viselnem. Hidd el, hogy nem azon fogsz problémázni, hogy a betét mennyire kényelmetlen. Ott lesz a pici baba, ami elfeledtet mindent :-)
2013. júl. 10. 08:18
 4/19 anonim ***** válasza:
Én gyógyszertári steril Pamut vattát használtam, nekem ez jobban bejött, mint a betét.
2013. júl. 10. 08:19
 5/19 A kérdező kommentje:
Nem az elviseléssel van bajom, meg azzal, hogy kényelmetlen. Viszketek tőle elviselhetetlenül. Köszi a gyógyszertáros tippet, kipróbálom én is!
2013. júl. 10. 08:35
 6/19 anonim ***** válasza:

Az inkokntinencia betétek belső borító rétege más anyagból van, mint a betéteké. Legalábbis a dm-ed Jessa biztosan. Nem olyan "műanyagos".

Próbáld ki, akár még szülés előtt.

2013. júl. 10. 09:12
 7/19 anonim ***** válasza:
dm-es*
2013. júl. 10. 09:12
 8/19 anonim ***** válasza:
21%

Ha nagyon nem bírod, íme, egy másik megoldás:

Teríts le a padlóra, szőnyegekre, ülőbútorokra törülközőket, nejlonokat, és hagyd, hogy a lábadon lefolyjon a vér.

Vagy vegyél fel egyszerre több bugyit, és cseréld gyakran őket (ha bírod a hőséget).

Vagy ülj egész nap a wc-n, esetleg szoríts a lábad közé műanyag poharat.

Ha egyik megoldás sem tetszik, akkor nyavalygás nélkül tessék elviselni a betétet. Hidd el, ha majd hetekig nem alszol, észre sem fogsz venni holmi viszketést.

2013. júl. 10. 09:46
 9/19 anonim ***** válasza:
Megértelek! Én is nehezen bírtam. Komolyan, a gátmetszésem nem zavart annyira mint az állandó betét okozta viszketés. Napi többszöri mosakodás, pamutvatta gézbe tekerve, és ha lefeküdtem akkor vastag törölköző magama alá, és bugyi nélkül. Az ágy mellé odakészítve a cucc, ha kelnem kellett felhúztam. Szerencsére nekem 2-3 hétig volt csak vérzés...
2013. júl. 10. 09:51
 10/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, kipróbálok mindent, hogy jobb legyen. Külön köszönöm annak a válaszolónak aki azért válaszolt, mert tudja, hogy létezik extrém viszketés és nem pusztán nyavalygásról van szó egy kis kellemetlenség miatt. Egyébként tudom milyen hetekig nem aludni, de köszönöm a kioktatást :/
2013. júl. 10. 11:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!