Van olyan anyuka aki vajúdott simán és oxitocinnal is?
Figyelt kérdés
Kíváncsi lennék a különbségre.
2009. okt. 17. 08:29
1/9 anonim válasza:
Én.
Simán vajúdtam,akkor nem voltak akkora fájdalmaim,és nehezebben is tágultam,oxitocinnal hirtelen jöttek a fájások,és gyors tágulás.
2009. okt. 17. 08:32
2/9 anonim válasza:
nekem a szülésem addig volt szép, amíg a doki tele nem btömött oxival. hat óra alatt félig kitágultam nélküle, nem is értem miért volt szükség rá. a vége csaszi lett nem hiszem, hogy a gyógyszer miatt...
a különbség: a normál szülési fájás kibírható, olyan, mint egy erős mensi, a oxival olyan mintha keresztre feszítenének!
2009. okt. 17. 08:36
3/9 anonim válasza:
A simánál elviselhetőbb volt a fájás legalábbis nekem és mikor beadták az oxitocint mintha ékkel nyitották volna szét a derekam és olyan gyorsan jöttek a féjasok hogy alig kaptam levegőt.
2009. okt. 17. 09:43
4/9 anonim válasza:
na én éppen ellenkezője leszek a válaszadóknak,első babámnál kaptam oxitocint,de kevésbé fájt,mint a másodiknál,ahol nem kaptam. Másodiknál nagyon intenziv fájásaim voltak és 2 óra alatt meglett a baba. De lehet az is befolyásolja,h csak 11 hónap telt el a két szülés között.
2009. okt. 17. 10:47
5/9 anonim válasza:
Oxitocinnal szültem. Rögtön 2 perces fájások voltak a végén egybefüggőek. Nagyon fájt mint ahogy elöttem írták de kibirtam minden fájdalomcsillapító nélkül. 2,5 óra alatt meglett így a babám az első fájástól. Azért kipróbálnám oxi nélül is majd a következő babával.
2009. okt. 17. 10:53
6/9 anonim válasza:
Nekem is amíg nem kötöttek rá elviselhetőek voltak a fájások, aztán utána már kaparta a falat...
2009. okt. 17. 11:14
7/9 anonim válasza:
Simán semmit nem éreztem, csak a lábam között feszített időnként.
Amikor oxit kaptam, akkor sem fájt semmim, csak olyan volt, mintha időről időre felfújódott volna a hasam, és a gyomromat fent éreztem a torkomban.
2009. okt. 17. 14:11
8/9 anonim válasza:
Nekem "sima" tapasztalatom nincs,mert rögtön kaptam oxitocint.14 óra alatt 1 ujjnyit tágultam(infúzió végig+eda+oxi).Az biztos,hogy borzalmasan fájt és ahogy másnak is nekem is rohamszerüen jött.10-5-2perces majd egybefüggő fájásokkal a vége császár lett,amit sajnálok,mert nem élhettem át az igazi szülést:(
2009. okt. 17. 17:04
9/9 anonim válasza:
Szia!
Az első lánykámnál nem kaptam oxitocint, két óra alatt megszületett a kicsi:), nem éreztem olyan intenzívnek a fájásokat.(könnyű, szép szülésem volt)
A második lánykámnál kaptam, Ő is megszületett 2 óra alatt, de ez alatt a két óra alatt a "falat vakartam", nagyon fájt, és a fájások között alig volt szünet,azt hittem nem bírom ki.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!