Csak nekem tűnik úgy, hogy az orvosok előszeretettel adják az oxitocint? Alig tudok olyat akinek természetesen ment minden. Nektek miért volt szükség rá, ha kellett?
Figyelt kérdés
2013. júl. 5. 21:09
11/13 anonim válasza:
Szia.
Nekem már a kitolásnál kellett egy kicsit adagolni,mert fájásgyengeség lépett fel,a kisfiam szívhangja viszont leesett és a doki azt hitte,hogy a nyakán van a k.zsinór,de csak a 2 lába közé volt szorulva.
9 hetes fiú anyukája
12/13 anonim válasza:
Szia,
én fájásgyengeség miatt kaptam. Burokrepesztés után, mikor már két órát malamoztam, és fájások nem jöttek. Azaz a gép mutatta, de én nem éreztem semmit. Fájás nélkül meg nem lehet szülni. :) Bekötötték az oxit, és rá 5 órára megszületett a babám. Ha nem kaptam volna, ki tudja mennyi ideig vajúdok. Az meg egyikünknek sem jó. Nekem erős összehúzódásokat csinált az oxi, de mélylégzéssel abszolút bírható volt, nem akartam falat kaparni! :))
13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat! Igen vannak esetek amikor igenis jó ha adnak, de még így is azt gondolom sok esetben rutinnak tekintik.
2013. júl. 7. 15:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!