Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Már szült kismamák, hogy...

Már szült kismamák, hogy indult meg a szülés?

Figyelt kérdés

38 hetes múltam, már több napja görcsölget a poci, szúrkál a hasam alja, megyek 10métert és már tovább nem megy. Az NST szerint már vannak fájások, kérdezték is hogy nem-e érzek fájdalmat, én azt éreztem akkor hogy a baba nyomja ki magát. Azt mondták úgy néz ki az nst-s papír, hogy lehet beindul. (ez a hét elején volt, azóta egyre több a göcs) Mennyi lehet még? Lehet ha járkálok beindul?

Sok kismamira csak hopp rájön éjszaka a szülés minden előzmény nélkül. Van ahol elfolyik a magzatvíz, és hamarosan kint a babó, vagy szépen lassan egyszer csak elkezdődnek a görcsök, és szabályosan erősödnek, és jön a szülés.

Sokan a 40-ik héten még vásárolgatni járnak és szaladgálnak mint a golyó.

Nálatok hogy volt, volt valami előjel hogy jön a pici?

Anyósom mesélte, hogy egyszer csak elfolyt a magzatvíz, bementek a kórházba és már meg is volt a férjem, nem is érezte nagyon a fájásokat.....

Tapasztalatokat írnátok?

2009. okt. 16. 19:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
37. hét. Semmi előjel. Majd szivárgott a magzatvíz majd korházba érve el is ment. Oxitocint kaptam (ekkor kezdődtek a fájások) és 3 óra múlva karomban volt a kisfiam. Én azért éreztem az oxitól a fájásokat!:) Könnyű szülést neked!
2009. okt. 17. 11:01
 12/13 anonim ***** válasza:
Nekem augusztus végére jósolták a babámat, mivel hamar meszesedett a méhlepény. Ehhez képest szept.28-án, 42 hétre született meg. Semmi előjele nem volt, reggel szexeltünk, aztán megittam délelőtt a bábakoktélt (szülésznőm javaslatára). Déltől elkezdett fájdalmatlanul keményedni a hasam, 5 percenként este 6-ig. Akkor beültem a kádba, ott elkezdett sűrűsödni és fájni is a hasam. Fél 10-kor idultunk be a kórházba, 2-3 perces bazierős fájásokkal, és hajnal 5.45-kor jött világra Tündérbabám, sajna császárral.
2009. okt. 18. 18:37
 13/13 anonim ***** válasza:

Augusztus 10-re voltam kiírva, 3-án be kellett feküdnöm mert nagyon vizesedtem, 5-én nagyon fájt a derekam és görcsölgetett a hasam, 6-án hajnal 3-kor elment a nyákdugóm, húsz perc múlva elfolyt a magzatvíz, a fájásaim 2 percesek voltak és reggel 9:55-re meglett a gyönyörű szép kislányom,

Könnyű, gyors szülést kívánok,

2,5 hós kislány anyucija:)

2009. okt. 19. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!