Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Harmadik szülésnél ha szeretné...

Harmadik szülésnél ha szeretném hogy elkössenek akkor megcsászároznak?

Figyelt kérdés
Már szültem két gyereket most vagyok a harmadikkal 34 hetes. Gondolkodtunk a férjemmel hogy itt lezárnánk a gyerekprojektet és mivel eddig spirálom volt mert a gyógyszert nem bírtam és az első fiam gyógyszer mellett lett , igy felmerült hogy elköttetem magam. Ha szólók az orvosomnak akkor megcsászároz emiatt?Amúgy is hajlokk a császár felé mert az egyik fiam 4100 gramm volt és 55 cm a másik 4700 gramm és 62 centi és most sem számíthatok kicsi babára de a dokim szerint már bizonyítottam hogy meg tudom szülni így nem indokolja a császárt semmi. De már nem vagyok fiatal (35 éves) és félek hogy a baba elakad vagy egyéb gond lesz.
2013. júl. 4. 08:20
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%

Hát én hasonlóan voltam mint te, 35voltam a 3. gyerekemmel, mikor született. MInd a három sima szülés volt. Én is mondtam a dokimnak, hogy nem szeretnék több babát, és szeretném, ha elkötne, esetleg így legyen inkább császár. Totálisan nem értett egyet velem, mondta, hogy 40alatt nem is kötnek el- legalábbis olyan kórházban, ahol nem kell érte fizetni. Egyrészt ezért kizárt, hogy császározott volna, nem is tette meg. Másrészt azt mondta, hogy a 35évnél ez a végleges beavatkozás még nagyon korai. Persze, ha úgy alakult volna a szülésem, hogy indokolt esetben császárra került volna sor, akkor persze megcsinálta volna az elkötést is, de emiatt nem császározott.

Ezt ha felépül az ember köldökön keresztül laparoszkópiásan kezelik.

De nekem mondta, hogy bár sokkal kevésbé fordul elő, de ő azt ajánlja, hogy a férjem menjen el az elkötésre, mert az nem olyan hasi műtét, ugyebár a here nem a hasüregben van, valamint az visszafordítható, ami egy nő esetében nem lehetséges - így sokkal kevésbé macerás, mint egy nőt elkötni.

Szóval én nem vagyok elkötve így- végül férjem sem.... inkább marad más megoldás a védekezésre.

Azért írd már meg légyszi, amit a dokid mond!!!

2013. júl. 5. 22:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!