Harmadik szülésnél ha szeretném hogy elkössenek akkor megcsászároznak?
én azt nem értem, hogy egy ekkora babánál, plusz egy 35 éves anyánál miért nem lehet "megengedni" a császárt, ha amúgy egy elköttetés is benne van a szituban.
Ez volt most Pécsett is, előzőt meg tudta szülni, másodikat elmérték, nem császározták (hogy ki nem akarta - orvos vagy anyuka - azt nem tudom,), és meghalt a baba...
szerintem ilyen nagy babáknál, és idősebb korban meg kellene adni a lehetőséget!
Egyrészt 35 év még nem "öreg", másrészt 4700g sem a "csúcstömeg", amit megszültek már hüvelyi úton, harmadrészt a fejkörfogat számít igazán, nem a súly.
Meg kéne érteni, hogy a császár nagy hasi műtét, és ha problémamentes egy terhesség, akkor semmi szükség rá. (Főleg hogy anyuka már kettőt megszült).
Nekem egyébként miómám van, ami minden terhességemnél problémát okozott (hármat szültem én is), és lehet, hogy majd el is kell távolítani, és az orvosom mindig azt mondta, hogy ha SOS császár lesz, akkor egyből kiveszik azt is, de egyébként nem nyúlnak hozzá.
Épp azért nem jó a császár, mert a saját testéről van szó, de azt hiszem, ez meddő vitába megy át, úgyhogy elköszönök.
Remélem Kérdező, jól alakulnak majd a dolgok.
A szülések nagyon különbözőek, nekem a legnagyobb babámat volt a legkönnyebb megszülni, sok minden befolyásolja ezt, állj pozitívan hozzá, és menni fog az.
A sterilizáció kérdését meg ráértek eldönteni utána, hogy tényleg ezt akarod-e, mert az sem 100%-os védelem, ugyanakkor meg életre szóló döntés, leteszed a temékenységedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!